Vloeren en muren

Vloeren en wanden zijn de basis van je interieur. Met jouw keuze van stijl, patronen, kleuren en materialen kun je een ruimte groter, lichter, netter of gezelliger laten lijken. Loop eens bij ons binnen in onze showroom! Wij adviseren je graag, op basis van jouw woonwensen, en laten je de mogelijkheden zien.

Laminaat

Het grote voordeel van laminaat is het gebruiksgemak. Laminaatvloeren zijn gemakkelijk te leggen, hygiënisch en erg slijtvast. Ze zien eruit als echt hout, maar zijn goedkoper en minder kwetsbaar dan een massief houten vloer. Wij leveren laminaat van allerlei leveranciers, toegespitst op jouw wensen. Wist je dat je laminaat ook kunt combineren met vloerverwarming? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Natuurlijk kunnen we jou ook het leggen van het laminaat uit handen nemen.

Vinyl- / pvc-vloer

Ben je op zoek naar een vloer die nóg eenvoudiger te installeren en te onderhouden is, en tegelijkertijd stijlvol en betaalbaar? Dan is een vloer van vinyl of pvc misschien iets voor jou. Ook voor mensen met een allergie zijn deze vloeren zeer geschikt. Ze zijn namelijk antibacterieel, antistatisch en vrij van schadelijke stoffen. Door het vuilafstotende karakter kun je de vloer extra makkelijk schoonhouden. De vloeren zijn ook nog eens geluiddempend en warmte-isolerend – en te combineren met vloerverwarming. Ook hier heb je natuurlijk de keus uit allerlei kleuren. We laten je graag eens de voordelen zien!

Neem een kijkje in onze showroom!
Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Neem contact op met ons! Wij helpen graag verder.