Keukencollecties

Keukencollecties zijn er onnoemelijk veel. Daarom is het handig om eerst wat inspiratie op te doen en te bepalen welke stijl jou aanspreekt. Houd je van strak en modern of val je voor een landelijke keuken?

Wij bieden een zeer uitgebreide collectie keukens: van een praktische budget keuken tot luxe Italiaans design en van een romantische woonkeuken tot een levensloopbestendige keuken. De keuze is enorm en compleet afhankelijk van jouw stijl, wensen en huis.

Voor inspiratie kijk hier naar het keukenjournaal van onze leverancier Nobilia.

De functie van je keuken

Vraag jezelf af welke functie jouw keuken heeft: Leef jij om te koken of kook je om te leven? Dat maakt een groot verschil in de inrichting van je keuken! Een nieuwe keuken kiezen kan best een uitdaging zijn. Een keuken kies je namelijk niet voor morgen, maar voor de komende tien of twintig jaar. Wat vind je, ook dan nog, mooi en praktisch? Wij denken graag met je mee!

Showroom

Een keuken moet je voelen en zien. Kom daarom ook vooral naar onze showroom in Hillegom. Daar zie je voorbeelden van de mogelijkheden en vertellen wij je wat de voor- en nadelen van verschillende keukenbladen, keukenapparatuur en keukenopstellingen zijn. Ook onze showroomkeukens zijn regelmatig in de verkoop.

Alles is mogelijk

Al pratende komen we tot een duidelijker beeld van jouw wensen. Als je een idee hebt van jouw droomkeuken gaan we om de tafel zitten en maken we een ontwerp. Alle keukens zijn maatwerk, dus nemen wij uitgebreid de tijd om alles met je door te nemen. Voor iedere uitdaging vinden wij een oplossing: past de koelkast niet naast het aanrechtblad omdat daar de deur naar de gang is? Wij kunnen de deur verplaatsen of bedenken een andere oplossing!

Maatwerk

Omdat wij alle monteurs in eigen dienst hebben, kunnen wij een totaalpakket bieden. Wij verzorgen niet alleen keukens, maar ook badkamers, deuren en vloeren. Zelfs meubels op maat behoren tot de mogelijkheden. Alles gedaan door onze eigen mensen met een ton aan vakkennis en ervaring!

Kleine moeite, groot effect

Geen behoefte aan een compleet nieuwe keuken? Of is je budget niet toereikend? Dan is het restylen of vernieuwen van je keuken een goede optie. Vaak is de basis nog best in orde en kan je met relatief kleine aanpassingen het gevoel van een compleet nieuwe keuken creëren. Denk aan nieuwe frontjes op de kasten, een nieuw aanrechtblad of nieuwe grepen en kranen.

Kom naar onze showroom
Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Neem contact op met ons! Wij helpen graag verder.