Badkamers van A tot Z

Wij leveren complete badkamers, maar natuurlijk ook losse elementen. Je kunt je vertrouwde badkamer een frisse, nieuwe uitstraling geven door relatief simpele aanpassingen. Wij helpen je graag bij een renovatie op maat. Een nieuw wastafelmeubel, een moderne inloopdouche of een designradiator geven je badkamer al een heel ander aanzien. Een kleine badkamer? Geen probleem. We adviseren je graag over efficiënte oplossingen. Bezoek onze showroom en laat je inspireren! Bij ons vind je een groot assortiment aan sanitair, badkamermeubels, accessoires, verlichting en tegels - alles van topmerken en uitstekende kwaliteit.

Oog voor detail

Wellicht ontwerp je graag je eigen badkamer en steek je zelf de handen uit de mouwen voor de verbouwing. Dan staan we je graag met advies terzijde. Zie je op tegen de verbouwing van je badkamer? Dan kunnen wij ook het hele proces uit handen nemen. Van het eerste idee tot en met de finishing touch - wij werken snel en efficiënt. In alle gevallen geven wij vooraf duidelijkheid over de planning en de kosten. Je weet precies waar je aan toe bent en je kan je zorgeloos verheugen op de nieuwe badkamer. Ook na oplevering bieden wij uitstekende service.

Eigen montageteam

Wil je je badkamer vernieuwen? Of het nu een strakke, landelijke, moderne of Franse badkamer is. Wij  zoeken samen met jou naar de beste manier om je wensen  om je badkamer te vernieuwen te verwezenlijken. We maken een plan, helemaal aangepast aan jou smaak en, niet te vergeten, je budget. Meyer Totaal beschikt over een eigen werkplaats en eigen monteurs en kan het hele proces, van A tot Z verzorgen. Van leidingwerk, tot en met elektra en stucwerk en natuurlijk de badkamer installatie zelf.

Wij werken snel en efficiënt, zodat je zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van de badkamer. Maar je bent nooit helemaal zonder douche, want terwijl wij je badkamer vernieuwen, kun je gebruikmaken van de door ons geleverde tijdelijke douchecabine.

Sfeerbepalende tegels

Met de keuze van tegels geef je de badkamer een persoonlijke sfeer. Meyer Totaal heeft een ruim assortiment aan vloertegels en wandtegels in allerlei soorten, maten en stijlen. Je vindt bij ons zowel zachte tinten als vrolijke kleuren en opvallende ontwerpen. Natuurlijk zijn al onze tegels van een duurzame, slijtvaste kwaliteit en gemakkelijk schoon te houden.

Toekomst gericht wonen

De badkamer verbouwen doe je niet voor een paar jaar. Daar wil je zo lang mogelijk gebruik van maken. Misschien is het dan een goed idee om de badkamer meteen klaar te maken voor de toekomst. Je kiest er dan voor om toekomstgericht te verbouwen en dat is niet meer of minder dan zorgen voor zoveel mogelijk comfort. Zodat je badkamer nú alvast super comfortabel is, denk aan een douchemengkraan die aan de buitenkant niet heet wordt. En later met een paar kleine aanpassingen zoals wandbeugels kan je er al voor zorgen dat je veel langer veilig thuis kunt wonen. Dus wil je meteen een toekomstgerichte badkamer laten installeren? Vraag ons dan om de mogelijkheden.

Service

Waarom kiezen voor een familiebedrijf als Meyer Totaal, en niet voor een grote badkamergigant? Het verschil zit hem niet in het bad of de douche, maar in de service. Wij gaan door totdat jij helemaal tevreden bent. Dat betekent dat jouw wensen voorop staan – en dat we ook na de klus nog voor je klaarstaan. Bijvoorbeeld als er een kraan lekt, een deurtje scheef zakt of een tegel losraakt. Vertel het ons en wij lossen het op!

Garantie

Een nieuwe badkamer is een flinke investering, waar je jarenlang van wilt genieten. Daarom zit er op alle badkameronderdelen garantie. Dit loopt vaak via de fabrikant, maar wij regelen het voor je. Maar ook op arbeid zit garantie. Dus mocht er achteraf iets tegenvallen, laat het ons weten en wij lossen het op.

Kom naar onze showroom
Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Neem contact op met ons! Wij helpen graag verder.