Badkamer renoveren

Wil je jouw  badkamer renoveren? En weet je al precies wat je wilt? Of heb je nog geen idee? Wij helpen jou  graag met het opnieuw vormgeven van je badkamer. Je bent van harte welkom in onze showroom om ideeën op te doen, advies te vragen en samen met onze specialisten een plan te maken voor jouw badkamer renovatie.

Badkamer opknappen

Is jouw badkamer nog prima, maar wil je je badkamer opknappen met een of meer eenvoudige aanpassingen? Omdat je bijvoorbeeld nieuwe voegen nodig hebt of de randen (opnieuw) wilt laten kitten om lekkage te voorkomen? Of zoek je een nieuw wasmeubel en wil je hulp bij het ophangen? Kom naar onze showroom, wij denken graag vrijblijvend met je mee!

Omdat wij onze eigen werkplaats hebben met onze eigen monteurs, is in principe alles mogelijk. En ben je zelf handig? Dan kunnen we de klus ook samen klaren.

Snel badkamer renoveren

In de badkamer sta je elke dag, dus die wil je zo snel mogelijk weer gebruiken. Je badkamer- renovatie moet dus, behalve goed, ook snel gebeuren. Dat kun je met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Zij komen met plezier je badkamer renoveren en opknappen tot een ruimte waar je weer dagelijks optimaal van geniet.

Jouw badkamer klaar voor de toekomst

Je wilt dus de badkamer opknappen. Dan wil je er ook jarenlang van kunnen genieten! Heb je er ook aan gedacht de badkamer meteen toekomstbestendig te maken? Dat betekent dat je badkamer voorziet van extra comfort, op zo’n manier dat je er tot op hoge leeftijd gebruik van kunt maken. Toekomstgericht wonen dus.

Zeker als dit het huis is waar je oud wilt worden, is dat een goed idee. En veel voorzieningen zijn ook voor jonge mensen heerlijk comfortabel.

Dus ga jij jouw badkamer renoveren? Denk dan bijvoorbeeld ook eens aan:

 • Een vlakke douchevloer, dus zonder drempel
 • Het verwijderen van het bad voor meer ruimte
 • Wegklapbare deurtjes die niet in de weg staan als iemand komt helpen
 • Een zitje in de douche
 • Een douche wc (met bidetsysteem om schoon te spoelen)
 • Een thermostaatkraan die niet heet wordt, zodat je hem kunt gebruiken als veilige greep
 • Het aanbrengen van wandbeugels

Bad & Douche

Een bad of een douche, beide ineen of apart: wij helpen je graag bij het maken van een keuze die aansluit bij de ruimte, je smaak en het budget. In onze showroom krijg je alvast een voorproefje: een klassiek losstaand bad op pootjes, een strak en functioneel inbouwbad, een luxe bubbelbad… maar bekijk vooral ook eens de verschillende douchemogelijkheden. Kies je voor een inloopdouche achter een tegel- of glaswand, of liever voor een douchecabine met schuifdeuren? Loop gerust eens binnen voor inspiratie en advies!

Sunshower

Ook je zomerse kleur behouden zonder schadelijke uv-stralen? Zonlicht en infraroodwarmte tijdens je dagelijkse douchebeurt geeft je een energiek gevoel en verhoogt je weerstand.

Zonlicht is belangrijk voor je gezondheid, mits goed gedoseerd. Sunshower zorgt daarvoor. Met een juiste, lage, dosis UV-licht wordt het lichaam gestimuleerd om de zo belangrijke vitamine D aan te maken. Het resultaat? Je voelt je energieker en geeft een gezonde kleur. Het warme infraroodlicht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. De Sunshower is speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes.

Geniet van de volgende voordelen:

 1. Infrarood licht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn
 2. Sunshower geeft een veilige, gezonde dosis UV-licht
 3. UV-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D
 4. UV-licht geeft jou meer energie en een gezonde kleur
 5. Je gebruikt sunshower terwijl je doucht

Infraroodwarmte dringt diep door de huid en houdt spieren en gewrichten soepel. Het gedoseerde zonlicht van de sunshower houdt het Vitamine D-gehalte op peil en zorgt voor een gezonde zomerse kleur. Sunshower is in iedere badkamer te monteren en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Badkamermeubels

Een enkele of dubbele wastafel, al dan niet met een handige kast eronder: het badkamermeubel bepaalt voor een groot deel de uitstraling en het comfort van de badkamer. Badkamermeubels zijn er in alle soorten en maten. Ten eerste is er de keuze in materiaal. Kies je voor een wasbak van wit keramiek, of liever marmer, hardsteen of roestvrij staal? Steunen de wasbakken op een houten tafel, of op een handige ladekast met glazen deurtjes? Wil je graag een bijpassende spiegelkast? Natuurlijk is er een ruime keuze in stijlen, van strak modern tot romantisch, klassiek of tijdloos. Wij maken je graag wegwijs in de keuzemogelijkheden!

Kranen

Kranen zijn niet alleen de finishing touch van het badkamerontwerp, maar ook nog eens heel belangrijk voor het gebruiksgemak. Wij bieden een breed assortiment aan kranen van bekende kwaliteitsmerken zoals Grohe. Klassieke kranen met knoppen voor warm en koud, maar ook kranen met handige handgrepen waarin je in één beweging de temperatuur en het watervolume kunt regelen. Natuurlijk vind je bij ons ook thermostaatkranen voor douche en bad, en een keur aan verschillende douchekoppen.

Accessoires

Vergeet vooral de accessoires niet! Die zorgen voor nét dat beetje extra gebruiksgemak. Een toiletrolhouder, een shampoorek voor in de douche, een draaibare wandspiegel, een handdoekenring, een zeeppompje… Ze zijn er in allerlei variaties, waardoor je altijd iets vindt wat aansluit bij de stijl van de rest van de badkamer. Onze monteurs hangen het op de gewenste plek! Zodat de badkamer in één keer afgemonteerd is. Bij ons kun je terecht voor gespecialiseerde hulpmiddelen, zoals handgrepen of uitklapbare zittingen, voor wie minder goed ter been is of liever zittend een douche neemt. Zodat je langer veilig thuis kunt wonen.

Bekijk hier onze tegels
Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Neem contact op met ons! Wij helpen graag verder.