Keukenapparatuur

Goede keukenapparatuur vormt de basis van een prettige keuken. Om lekker te kunnen koken heb je apparatuur nodig die niet alleen functioneel is, maar ook makkelijk te bedienen. Tegenwoordig is er zo veel keuze dat er altijd wel iets te vinden is voor jouw budget en jouw wensen!

De apparatuur in een keuken is soms een sluitpost, maar is wel essentieel om te kunnen genieten van een lekkere maaltijd. In ons huidige drukke leven is gemak ook een belangrijke factor. Wie kan er tegenwoordig nog zonder vaatwasser? Ook het belang van gezond en vers eten dringt steeds meer door. Dat zorgt voor de opkomst van geavanceerde koelsystemen, wokbranders, juicemakers en nog veel meer technische innovaties.

Keukenapparatuur vervangen

Zijn de apparaten in je keuken verouderd of kapot, maar wil je geen nieuwe keuken? Dan kunnen we ook alleen de keukenapparatuur vervangen. In sommige gevallen moet we dan ook wat aanpassingen doen aan je keuken. Bij het installeren van een grotere kookplaat moet het keukenblad bijvoorbeeld ook worden aangepast. Wij helpen je graag bij het maken van handige, energiezuinige en prijstechnisch slimme keuzes.

Online oriënteren

Online biedt uitstekende mogelijkheden om je te oriënteren naar keukenapparatuur en prijzen. Wij onderscheiden grofweg de volgende categorieën:

  • Kookplaten
  • Vaatwassers
  • Ovens & magnetrons
  • Koel- & vrieskasten
  • Afzuigkappen
  • Koffiemachines
  • Spoelbakken, kranen en kokendwaterkranen

Om er zeker van te zijn dat de apparatuur bij jouw persoonlijke situatie én in je keuken past, raden wij je aan om naar onze showroom te komen. Wij helpen je graag op weg, kunnen je uitleg geven over de nieuwste technieken en trends op het gebied van keukenapparatuur.

Merken

Wij werken met verschillende leveranciers van apparatuur, onder andere Bosch, Siemens, Miele, Atag en AEG. Deze merken bieden kwaliteit in verschillende prijscategorieën. En niet onbelangrijk: jarenlange fabrieksgarantie!

Service en garantie

Wij werken alleen met merken die kwaliteit leveren, toch kan er altijd iets mis gaan. Werkt de apparatuur niet naar behoren? Neem dan even contact op met ons. Samen kunnen we bekijken of er iemand van Meyer Totaal of van de fabrikant langskomt. Soms is dat namelijk sneller omdat die veel onderdelen bij zich hebben. Hoe dan ook, we lossen het op!

Alleen apparatuur of een hele keuken?

Ook als je alleen apparatuur wilt aanschaffen, kunnen wij helpen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat in jouw situatie handig is. Uiteraard biedt het kopen van een keuken in combinatie met apparatuur het voordeel dat al je apparatuur exact in je keuken past, daarnaast is het prijstechnisch ook in je voordeel!

Het aanschaffen van meerdere apparaten van dezelfde fabrikant kan ook voordeel opleveren. De meeste fabrikanten bieden standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Maar als je 5 apparaten bij dezelfde fabrikant aanschaft kan de garantie oplopen tot 5 of zelfs 7 jaar.

Energielabel

Keukenapparatuur gebruik je vaak dagelijks, dus is het zinvol om daarbij te letten op het energieverbruik. Op veel apparaten zit een energielabel, dat in één oogopslag laat zien of het apparaat zuinig is. Omdat sinds de invoering veel apparatuur al zuiniger is geworden, zijn er zelfs nieuwe klasses boven de 'A' toegevoegd. Het energielabel is verplicht voor koel- en vriesapparatuur, vaatwassers, verlichting, ovens en afzuigkappen. Koop je een zuinig apparaat, dan zal je daar zeker profijt van hebben!

Functionele indeling

Welke opstelling je ook kiest, het is belangrijk om de efficiëntie niet uit het oog te verliezen. De zogenaamde werkdriehoek van een keuken wordt bepaald door de afstand tussen de kookunit, de spoelbak en de koelkast. Je hebt bewegingsruimte nodig binnen deze driehoek, maar de afstand mag ook niet te groot zijn. Door deze drie onderdelen praktisch te plaatsen, zal je veel plezier van je keuken hebben!

Contact voor meer informatie
Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Neem contact op met ons! Wij helpen graag verder.