Keukenapparatuur

De apparatuur in een keuken is soms een flinke investering, maar wel essentieel voor het koken met gemak en plezier.

De ontwikkeling streeft ernaar om smakelijke en voedzame maaltijden te bereiden zonder kostbare tijd te verspillen. Dit heeft geleid tot een groeiende vraag naar apparaten die niet alleen geavanceerd zijn in functie, maar ook zijn vervaardigd met duurzame en kwalitatieve materialen. Of het nu gaat om slimme kookplaten, energiezuinige koelkasten of multifunctionele keukenmachines. Moderne keukenapparatuur speelt een onmisbare rol in onze gezonde en evenwichtige levensstijl.

Het ruime aanbod aan keukenapparatuur biedt voor elk budget en iedere voorkeur een geschikte optie, waardoor er altijd een passende keuze te vinden is.

Alleen apparatuur vervangen

Zijn de apparaten in je keuken verouderd of defect, maar wil je geen nieuwe keuken aanschaffen? Dan kan je ook alleen de keukenapparaten laten vervangen.

Wij helpen je graag bij het maken van handige, energiezuinige en prijstechnisch slimme keuzes.

Montage

Voor het vervangen van keukenapparatuur in een bestaande keuken komt vaak iets meer bij kijken dan alleen de stekker in het stopcontact steken. Bij het installeren van een grotere kookplaat bijvoorbeeld moet het keukenblad worden aangepast. Wil je van koken met gas naar inductie koken, dan zorgen wij samen met een gecertificeerde elektricien dat de meterkast wordt vernieuwd.

Om er zeker van te zijn dat de nieuwe inbouwapparaten bij jouw persoonlijke situatie én in je keuken passen, raden wij je aan om naar onze showroom te komen. Wij helpen je graag op weg en kunnen je uitleg geven over de nieuwste technieken en trends op het gebied van keukenapparatuur. En uiteraard komen we langs om de situatie te bekijken en in te meten.

Energielabel

Keukenapparatuur gebruik je dagelijks, dus is het zinvol om daarbij te letten op het energieverbruik. Op veel apparaten zit een energielabel, dat in één oogopslag laat zien of het apparaat zuinig is. Het energielabel is verplicht voor koel- en vriesapparatuur, vaatwassers, verlichting, ovens en afzuigkappen. Koop je een energiezuinig apparaat, dan merk je dat in het energie verbruik. Minder energie, minder kosten!

Merken

Wij werken samen met verschillende leveranciers van apparatuur, onder andere Bosch, Siemens, Miele, Atag en AEG. Deze merken bieden kwaliteit in verschillende prijscategorieën. En niet onbelangrijk: jarenlange fabrieksgarantie!

Onze leveranciers innoveren op het gebied van duurzaamheid. Dit kun je terug lezen op onze duurzaamheidspagina.


Service

Wij werken samen met merken die kwaliteit en service bieden, toch kan er ook wel iets mis gaan. Werkt de apparatuur niet naar behoren? Neem dan even contact op met ons. Samen kunnen we bekijken of er iemand van Meyer Totaal of van de fabrikant bij je langskomt.

In sommige gevallen kan het probleem sneller worden verholpen als de service direct van de fabrikant wordt verzorgd omdat deze eventueel benodigde onderdelen bij zich heeft. Hoe dan ook, we kijken samen naar de oplossing.

Garantie

Het aanschaffen van meerdere apparaten van hetzelfde merk kan voordeel opleveren. De meeste fabrikanten bieden standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Maar als je 5 apparaten van hetzelfde merk aanschaft kan de garantie oplopen tot 5 of zelfs 7 jaar.

Contact voor meer informatie
Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Neem contact op met ons! Wij helpen graag verder.