Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Graag dragen wij bij aan een betere wereld voor de volgende generaties. Uiteraard houden wij ons bezig met duurzaamheid en ontwikkeling hiervoor. Niet alleen maken wij stappen met ons bedrijf om te kunnen verduurzamen maar ook onze leveranciers zijn hierin al geruime tijd aan het ontwikkelen.

Duurzaamheid in badkamers en keukens

Badkamers
Het maken van groene keuzes en het realiseren was nog nooit zo gemakkelijk. De duurzame badkamer is slim, stijlvol, besparend en uiterst comfortabel. Van een badkamermeubel omringt door gecertificeerd hout tot een waterbesparende douche. Veel tegels worden vervaardigd met gerecycled materiaal en door hergebruik van de uitstoten gaat er minder uitstoot verloren. Ook door aanpassingen in de transportlijn weten zij CO² uitstoot te reduceren.

Keukens
Onze keukenmerken werken duurzaam en zijn zorgvuldig samengesteld uit gecertificeerde, duurzame materialen en in hun manier van produceren staat het milieu centraal. De huishoudelijke apparaten van Bosch bijvoorbeeld behoren tot de zuinigste en meest efficiënte in de wereld. Dekker Zevenhuizen, onze partner in werkbladen, investeert al jaren in duurzame en eerlijke werkbladen.

Renovatie
Voor zowel de keuken als de badkamer zijn er renovatie mogelijkheden. Behouden wat nog goed is en vervangen wat nodig is. Bijvoorbeeld de kasten van de keuken behouden en alleen de deurtjes vervangen. Het werkblad vervangen door een 100% recyclebaar Greengidz werkblad. Van gas overstappen op een inductiekookplaat.

Recycling
De oude huishoudelijke apparaten worden verantwoord afgevoerd en gerecycled. Dus de oude apparaten nemen wij gewoon voor je mee. Bij aanschaf van het apparaat is de verwijderingsbijdrage al berekend.

Nieuws