Vakkundigheid en loyaliteit

In 1994 wordt het bedrijf opgericht door Cees Meijer onder de naam Meyer Montage Service. Cees heeft ruim 40 jaar ervaring in dit vakgebied. Voordat hij zijn eigen bedrijf begon, werkte hij jarenlang als monteur en adviseur in een doe-het-zelf-winkel. Hier heeft hij het vak geleerd, maar intussen werkte hij aan zijn droom: zelf een montagebedrijf starten.

In Hillegom ging hij aan de slag met een aantal werknemers, een werkplaats en een showroom. Al snel breidden zowel het bedrijf als de activiteiten zich uit. Meyer leverde niet meer alleen montagediensten, maar ontwikkelde zich als complete keuken- en badkamerspecialist. Daarom heeft Cees ervoor gekozen de naam van het bedrijf te veranderen in Meyer Totaal.

Inmiddels laat hij de montage over aan de ervaren monteurs van Meyer Totaal. Maar zijn passie, het verkopen van keukens en badkamers, zit in zijn bloed en hij adviseert je hierin nog graag!

2001 kwam Mariëtte van Steijn-Meijer, de dochter van Cees, bij het bedrijf en leerde met haar technische inzicht alles wat bij een montagebedrijf komt te kijken, maar vooral is zij sindsdien de drijvende kracht achter het kantoor van Meyer Totaal. Zij verzorgt de planning, regelt de communicatie en marketing en denkt mee over alle praktische zaken die er in het bedrijf spelen. Sinds 2017 was zij mede eigenaar en sinds 2023 is zij enige eigenaar van dit bedrijf.

Samen met het vakkundige team realiseren wij prachtige projecten.

Referenties
Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Neem contact op met ons! Wij helpen graag verder.