Eindeloos variëren

Met tegels kun je eindeloos variëren. Ontwerp je eigen tegelvloer of -wand. Of laat je door ons adviseren. Tegels zijn er in alle soorten en meten, stijlen, kleuren en materialen. Natuurlijk zijn al onze tegels van een duurzame, slijtvaste kwaliteit en gemakkelijk schoon te houden. Vloertegels zijn nog een tikje extra steviger en krasbestendiger.

Witte tegels zijn tijdloos en stijlvol. Grijs- en pasteltinten zijn weer helemaal in. Maar heb je al eens gedacht aan een vrolijke gekleurde mozaïekvloer of -wand? Kom eens langs in de showroom en bekijk ons ruimte assortiment!

Sfeerbepalende tegels

Met jouw keuze van tegels geef je de badkamer een persoonlijke sfeer. Meyer Totaal heeft een ruim assortiment aan vloertegels en wandtegels in allerlei soorten, maten en stijlen. Je vindt bij ons zowel zachte tinten als vrolijke kleuren en opvallende ontwerpen. Vind je in de showroom niet precies wat je zoekt? In onze catalogi vind je een nog ruimere selectie, waaruit wij tegels speciaal voor jou kunnen bestellen. Natuurlijk zijn al onze tegels van een duurzame, slijtvaste kwaliteit en gemakkelijk schoon te houden.

Mozaiektegels

Mozaïektegels zijn echte blikvangers. Ze toveren elke eenvoudige badkamer om tot een mooie wellnesstempel. Als een hele badkamer met mozaïektegels te veel voor je is, kun je de edele minitegels en stenen ook als grens tussen de normale tegels plaatsen. De klassieke plaats van gebruik is de badkamer, maar mozaïektegels kunnen ook worden gelegd in de eigen sauna, de keuken of rond de open haard.

Houtlook

Houtlook tegels zijn een lust voor het oog en brengen de natuurlijke schoonheid van hout naar elke leefruimte. Waar andere vloerbedekkingen hun grenzen bereiken, beginnen deze keramische tegels in natuuridentieke houtlook pas hun talloze voordelen uit te spelen.

Travertin look

Een goedkoper alternatief voor natuursteen. De tegels met natuursteenlook zijn ideale vloertegels met uitstekende eigenschappen op het gebied van kwaliteit en onderhoud. Deze tegels zijn ook uitermate geschikt om te leggen in combinatie met vloerverwarming.

Terazzo look

De mix van marmer-, glas- en steenkorrels doet denken aan Venetiaanse terrazzovloeren en geeft deze tegels een harmonieuze uitstraling.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Neem contact op met ons! Wij helpen graag verder.