beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Meyer Totaal - voel je compleet thuis
Hero tegels.jpg

Fam. Quirijnen - Hoofddorp "Alles in het teken van kwaliteit."

Tegels showroom

Tegels

Met tegels kun je eindeloos variëren. Ontwerp je eigen tegelvloer of -wand. Of laat je door ons adviseren. Tegels zijn er in alle soorten en meten, stijlen, kleuren en materialen. Natuurlijk zijn al onze tegels van een duurzame, slijtvaste kwaliteit en gemakkelijk schoon te houden. Vloertegels zijn nog een tikje extra steviger en krasbestendiger.

Witte tegels zijn tijdloos en stijlvol. Grijs- en pasteltinten zijn weer helemaal in. Maar heb je al eens gedacht aan een vrolijke gekleurde mozaïekvloer of -wand? Kom eens langs in de showroom en bekijk ons ruimte assortiment!

Sfeerbepalende tegels

Met jouw keuze van tegels geef je de badkamer een persoonlijke sfeer. Meyer Totaal heeft een ruim assortiment aan vloertegels en wandtegels in allerlei soorten, maten en stijlen. Je vindt bij ons zowel zachte tinten als vrolijke kleuren en opvallende ontwerpen. Vind je in de showroom niet precies wat je zoekt? In onze catalogi vind je een nog ruimere selectie, waaruit wij tegels speciaal voor jou kunnen bestellen. Natuurlijk zijn al onze tegels van een duurzame, slijtvaste kwaliteit en gemakkelijk schoon te houden.

sfeer bepalende tegels meyer totaal

Fam. Nieuwenhuizen, Lisserbroek

“Duidelijk en vriendelijk advies. Betrouwbaar en vriendelijk personeel. Behulpzaam, niets is te veel. Zeer tevreden.”

Meyer Totaal - voel je compleet thuis

beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Ontdek het zelf,
in onze showroom.