beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Meyer Totaal - voel je compleet thuis
Hero meyer-totaal-keukens-team-pagina-foto-tijdelijk.jpg

Vakmensen die voor je klaar staan!

Wij staan voor u klaar!

Cees Meijer is de oprichter en eigenaar van Meyer Totaal. In 1994 startte hij het bedrijf onder de naam Meyer Montage Service. Cees heeft ruim 40 jaar ervaring in dit vakgebied. Voordat hij zijn eigen bedrijf begon, werkte hij jarenlang als monteur en adviseur in een doe-het-zelf-winkel. Hier heeft hij het vak geleerd, maar intussen werkte hij aan zijn droom: zelf een montagebedrijf starten. In Hillegom ging hij aan de slag met een aantal werknemers, een werkplaats en een showroom. Al snel breidden zowel het bedrijf als de activiteiten zich uit. Meyer leverde niet meer alleen montagediensten, maar ontwikkelde zich als complete keuken- en badkamerspecialist. Daarom heeft Cees ervoor gekozen de naam van het bedrijf te veranderen in Meyer Totaal. Inmiddels laat hij de montage over aan de ervaren monteurs van Meyer Totaal. Maar zijn passie het verkopen van keukens en badkamers zit in zijn bloed en hij adviseert je hierin nog graag! .

Björn van Luijk versterkt het team als allround keukenmonteur sinds 2013. Hij heeft ruime ervaring als meubelmaker. Ook gaat hij graag mee om keukens in te meten, samen met de adviseur zodat het met het plaatsen van de nieuwe keuken soepel verloopt. Björn is aanwezig van maandag tot en met vrijdag voor de realisatie van jouw woonwensen. .

Mariëtte van Steijn- Meijer is sinds 2001 de drijvende kracht achter het kantoor van Meyer Totaal. Zij verzorgt de planning, regelt de communicatie en marketing en denkt mee over alle praktische zaken die er in het bedrijf spelen. Sinds 2017 is zij mede eigenaar van dit prachtige bedrijf, samen met het vakkundige team realiseren zij prachtige projecten. .

Edwin Mooijekind, met zijn ruime werkervaring bij een bouwmarkt is Edwin een aanwinst voor ons team. Niet alleen om je te voorzien van advies voor tegels en sanitair. Ook zorgt hij dat de materialen goed en op tijd klaar staan voor de monteurs. Hij adviseert je van dinsdag t/m zaterdag met veel enthousiasme. .

Alexandra Dieterich, onze duizendpoot op kantoor. Zij zorgt ervoor dat de administratie op orde is en haar ervaring als grafisch ontwerper is de perfecte aanvulling voor onze marketing. Heb je administratieve vragen? Op dinsdag, woensdag en vrijdag kan je contact op nemen met haar. .

Jack Smith, onze collega in opleiding als aankomend badkamer monteur. Het sloopwerk van keukens en badkamers is hem inmiddels bekend. Hij helpt zijn collega monteurs waar nodig met extra handen en leert elke dag iets nieuws. .

Kom jij erbij? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's! Bekijk hier onze vacatures. 

Meyer Totaal - voel je compleet thuis

beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Ontdek het zelf,
in onze showroom.