8.9 / 10

Meyer Totaal - voel je compleet thuis
25 jaar Meyer Totaal - feestballonnen
Hero meyer-totaal-portretten-okt-2017-2.jpg

Vakmensen die voor je klaar staan!

Wij staan voor u klaar!

Cees Meijer is de oprichter en eigenaar van Meyer Totaal. In 1994 startte hij het bedrijf onder de naam Meyer Montage Service. Cees heeft ruim 40 jaar ervaring in dit vakgebied. Voordat hij zijn eigen bedrijf begon, werkte hij jarenlang als monteur en adviseur in een doe-het-zelf-winkel. Hier heeft hij het vak geleerd, maar intussen werkte hij aan zijn droom:  zelf een montagebedrijf starten. In Hillegom ging hij aan de slag met een aantal werknemers, een werkplaats en een showroom. Al snel breidden zowel het bedrijf als de activiteiten zich uit. Meyer leverde niet meer alleen montagediensten, maar ontwikkelde zich als complete keuken- en badkamerspecialist. Daarom heeft Cees ervoor gekozen de naam van het bedrijf te veranderen in Meyer Totaal. Inmiddels laat hij de montage over aan de ervaren monteurs van Meyer Totaal. Maar wanneer het erg druk is helpt hij nog graag een handje mee! Hij werkt nog elke dag met veel plezier en passie. Cees Meijer is van dinsdag tot en met zaterdag aanwezig om je te voorzien van deskundig advies.

Björn van Luijk versterkt het team als allround monteur sinds 2013. Hij heeft ruime ervaring als meubelmaker. Dit geeft een absolute meerwaarde voor de finishing touch van jouw keuken of badkamer. Björn is aanwezig van maandag tot en met vrijdag voor de realisatie van jouw woonwensen.

Mariëtte van Steijn- Meijer is sinds 2001 de drijvende kracht achter het kantoor van Meyer Totaal. Zij verzorgt de administratie, regelt de communicatie en marketing en denkt mee over alle praktische zaken die er in het bedrijf spelen. Mariëtte is een klantgerichte doorzetter die niet rust voordat zij alles tot in de puntjes heeft geregeld. Als je Meyer Totaal belt op dinsdag, donderdag of zaterdag, dan is zij degene die je deskundig te woord staat!

Dennis is dé tegelzetter van Meyer Totaal. Vloeren, wanden, sierrandjes en moeilijke hoeken: hij zorgt dat jouw tegelwerk er keurig verzorgd uitziet. Ook installeert hij vakkundig jouw nieuwe badkamer. Hij is pas tevreden als jij dat bent! Dennis staat van maandag tot en met vrijdag voor je klaar. Hij is een echte vakman die weet waar hij het over heeft!

Jos Meijer is de allround monteur van Meyer Totaal. Sinds 1998 installeert hij de prachtigste badkamers en hangt hij deuren vakkundig af. Hij is een ervaren vakman. Jos is aanwezig van maandag tot en met vrijdag om van jouw woonwensen een geweldig resultaat te maken.

Edwin Mooijekind, met zijn ruime werkervaring bij een bouwmarkt is Edwin een aanwinst voor ons team. Niet alleen om je te voorzien van advies voor een badkamer. Ook zorgt hij dat de materialen goed en op tijd klaar staan voor de monteurs. Hij adviseert je van dinsdag t/m zaterdag met veel enthousiasme.

Stefan Santifort, de jongste telg van het team, desalniettemin heeft hij al ruime ervaring als badkamermonteur. Hij draait zijn hand niet om voor sloopwerkzaamheden, het verleggen van leidingen, tegels zetten en het monteren van sanitair. Stephan is van maandag tot en met vrijdag druk met het maken van de mooiste badkamers.

Meyer Totaal - voel je compleet thuis
25 jaar Meyer Totaal - feestballonnen

8.9 / 10

Ontdek het zelf Maak een afspraak