8.9 / 10

Meyer Totaal - voel je compleet thuis
25 jaar Meyer Totaal - feestballonnen

Project Nieuwe Wetering (vloer, toilet, badkamer & keuken)

Bij dit project hebben we de gehele begane grond aangepakt. Beginnend bij de vloer in de hal doorlopend naar de woonkamer, keuken en wasruimte. Eerst het sloopwerk uiteraard, dat was een aardig stoffige klus. Vele handen maken licht werk, het egaliseren voor de vloerverwarming en tegelvloer is samen met een gespecialiseerd bedrijf geklaard. De mooie houtlook vloertegels zijn met het levelingsysteem perfect gelegd.

De nieuwe binnendeuren passen heel mooi bij de moderne uitstraling. De ronde klassieke toog naar de keuken heeft plaats gemaakt voor een strak exemplaar. Er is een frisse moderne keuken geplaatst met een prachtig werkblad. De nieuwe apparaten en de kokend waterkraan zorgen voor meer kookgemak. Wij hopen dat de familie jarenlang in dit prachtige huis met veel plezier mag wonen.

De klant waar we deze badkamer hebben mogen realiseren heeft gekozen voor luxe en comfortabele materialen. Zo is er een bankje tegenover de Sunshower gemaakt om optimaal te kunnen ontspannen. Door te gaan douchen op de tegelvloer is de instap zeer comfortabel en zeker voor de toekomst erg praktisch. Een leuke speelse touch zijn de rvs boxen in de wand, zo blijft het zitje vrij van spullen en ziet het er overzichtelijk uit in de douche. De witte wandtegels zorgen samen met het dakraam dat de ruimte heerlijk licht is en de nodige rust uitstraalt.

Meyer Totaal - voel je compleet thuis
25 jaar Meyer Totaal - feestballonnen

8.9 / 10

 

Ontdek het zelf,
Maak een afspraak