beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Meyer Totaal - voel je compleet thuis
Hero keuken-2022-open-eiland-stenen-stad.jpg

Van idee tot oplevering

Je hebt een nieuw huis gekocht of je oude keuken is toe aan een face-lift. Misschien heb je er lang over gedroomd of is het bittere noodzaak? Hoe dan ook: een nieuwe keuken uitzoeken is voor de meeste mensen iets om naar uit te kijken. Maar waar moet je beginnen? De keuze is enorm!

Inspiratie

Een eerste stap is om veel te bekijken: zoek op internet naar keuken inspiratie, blader door woontijdschriften en kijk op Pinterest. Hoe meer je bekijkt, hoe duidelijker je beeld wordt. Val je bijvoorbeeld voor een strakke, moderne keuken? Of zoek je juist meer de landelijke, romantische stijl?

inspiratie nodig voor je keuken meyer totaal
veel keuzes meyer totaal

Showroom

Als je een idee hebt welke stijl je aanspreekt, kom dan eens naar onze showroom. Daar vertellen we je alles over de voor- en nadelen van verschillende keukenbladenapparatuuropstellingen en ga zo maar door. Trek ook eens een lade open en ga achter de kookplaat staan. Welke hoogte is handig voor jou? Wat wil je juist niet?

Praktische invulling

Zo vormt zich langzaam een idee voor jouw keuken. Dan wordt het ook tijd om praktisch te gaan denken. Zijn er kleine kinderen met grijpgrage handjes in huis of ben je juist toe aan een keuken die levensloopbestendig is? Maar ook de vraag ”welke functie heeft de keuken voor jou?”  is belangrijk om te stellen. Kom je om 19 uur thuis en stop je snel een maaltijd in de magnetron? Of heb je ieder weekend je huis vol en kook je met plezier een diner voor je vrienden?

Fam. Altena, Heemstede

“Vriendelijke en vakkundige advisering in de showroom. Al onze wensen zijn in het ontwerp van de u-vormige keuken door de firma Meyer Totaal opgenomen en uitgevoerd. Ook dank voor de boodschappen krat, zo goed gevuld. Dit was een verrassing.”

Concreet op papier

Door al dit soort vragen samen door te nemen, kom je tot een concreet idee. Dan wordt het tijd om te gaan tekenen. Als wij de afmetingen van de ruimte weten,  maken we altijd een 3D tekening van jouw keuken zodat het wat meer gaat “ leven”.

Maatwerk

Praat met vrienden en laat je ideeën zien. Zo wordt je idee steeds concreter en kunnen we overgaan tot het echte werk. In dit stadium komt de praktische uitvoering steeds dichterbij. We komen bij jou inmeten en kijken of er nog meer moet gebeuren. Iedere keuken is maatwerk. Moet er bijvoorbeeld een leiding omgelegd worden? Een deur verplaatst? Een muur of vloer aangeheeld worden? Geen probleem, ook dat kunnen onze vakmensen regelen!

op maat gemaakte keuken meyer totaal
opmaatgemaakte keuken meyer totaal

Uitvoering

Uiteraard maken we een duidelijk ontwerp en prijsopgave voordat we definitief aan de slag gaan. We overleggen wanneer we starten, zodat het in jouw planning past. Tijdens het werk overleggen we regelmatig over de details en zorgen we dat jij zo min mogelijk overlast ervaart. Dus werken we netjes en zorgen we dat alles volgens planning verloopt.

Service

Maar ook nazorg is een belangrijk onderdeel van onze service. We gaan pas weg als alles naar wens is. Maar ook als er na oplevering een kraan los zit of een deurtje scheef zakt, komen wij langs om het te herstellen. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

DeKeukenspecialisten.nl

Aangesloten bij DeKeukenspecialisten.nl betekent voor jou:

  • Open, transparant en persoonlijk advies
  • Jij- met al je unieke wensen- staat centraal
  • Onze adviseurs hebben het hart op de juiste plaats
  • Vakkennis en jarenlang ervaring
  • Een eerlijke prijs
  • Vakkundige montage door eigen monteurs
keukenspecialist meyer totaal
Meyer Totaal - voel je compleet thuis

beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Ontdek het zelf,
in onze showroom.