beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Meyer Totaal - voel je compleet thuis
Hero keuken-landelijk-klassiek-12-.jpg

Moderne keukens

Voor de liefhebber van rust en symmetrie is er de moderne keuken. Deze keuken kenmerkt zich door de strakke lijnen, mooi weggewerkte apparatuur en gladde afwerking. Greeploze kasten maken de strakke look van een moderne keuken compleet.

modere keuken kopen inspiratie meyer totaal
trendy kleuren in moderen keuken meyer totaal

Trendy kleuren

Een moderne keuken mist alle tierlantijntjes die een klassieke keukenkenmerken. Een moderne keuken straalt rust uit door het gebruik van gladde materialen en strakke lijnen. Alle apparatuur wordt netjes weggewerkt en traditionele keukenkastjes maken plaats voor diepe lades, klepkasten of wandplanken. Werkbladen zijn vaak van graniet of composiet.

Om te zorgen voor een accent worden vaak twee kleuren of materialen gecombineerd. Kies bijvoorbeeld voor een grijs aanrechtblad met glanzend witte frontjes op de kasten of juist voor een kleur die eruit springt zoals appeltjes groen!

Apparatuur

De keukenapparatuur in een moderne keuken moet in het geheel passen en dus een strakke belijning hebben. Koken doe je bij voorkeur op een elektrische, keramische of inductie kookplaat. Bij een afzuigkap kies je voor een platte, strakke vormgeving of hij wordt weggewerkt in het plafond. Ook andere apparatuur kan je mooi verwerken in een moderne keuken, denk daarbij aan een quooker, een koffie machine of een ijsblokjes machine in de koelkast.

apparatuur in je keuken meyer totaal

Fam. Saarloos, Nieuw-Vennep

“Er wordt tijdens de montage nog eventuele optie/ mogelijkheden doorgegeven. Er wordt met de klant mee gedacht.”

onderhoud moderne keuken meyer totaal

Onderhoud

Een groot voordeel van een moderne keuken is het gebruiksgemak. De aanrechtbladen van graniet of composiet zijn stootvast, krasbestendig en slijten niet. De kunststof frontjes zijn glad en strak en de grepen zijn weggewerkt. En omdat de apparatuur ook vaak is weggewerkt, is het onderhoud van een moderne keuken echt een fluitje van een cent!

Om te zorgen voor een accent worden vaak twee kleuren of materialen gecombineerd. Kies bijvoorbeeld voor een grijs aanrechtblad met glanzend witte frontjes op de kasten of juist voor een kleur die eruit springt zoals appeltjes groen!

Stijl mixen / Jouw keuken

Een moderne keuken kan kil overkomen door het gebruik van veel kunststof en strakke lijnen. Om daar wat warmte in te brengen kan je heel goed hout gebruiken en daarmee de keuken met de landelijke keukenstijlcombineren. Niet alleen als werkblad, maar ook als frontjes of wandplanken. In een moderne keuken kan je ook heel goed speelse accenten aanbrengen. Werk bijvoorbeeld met een opvallende accentkleur of leg de nadruk op een kookeiland met een barretje eraan. Kijk naar je eigen situatie en voorkeuren om jouw keukenstijl te bepalen. Uiteindelijk moet het jouw droomkeuken worden!

stijlen mixen moderne keuken meyer toaal

 

DeKeukenspecialisten.nl

Aangesloten bij DeKeukenspecialisten.nl betekent voor jou:

  • Open, transparant en persoonlijk advies
  • Jij- met al je unieke wensen- staat centraal
  • Onze adviseurs hebben het hart op de juiste plaats
  • Vakkennis en jarenlang ervaring
  • Een eerlijke prijs
  • Vakkundige montage door eigen monteurs
keukenspecialisten logo meyer totaal
Meyer Totaal - voel je compleet thuis

beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Ontdek het zelf,
in onze showroom.