beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Meyer Totaal - voel je compleet thuis
Hero keuken-2022-wit-modern-kastenwand-kookeiland.jpg

Keukenstijlen

Keukens heb je in allerlei soorten en stijlen. Iedere keuken is maatwerk en moet passen bij de wensen van de gebruiker. Dat geldt voor de opstelling, de apparatuur, maar zeker ook voor de stijl. Hoe kies je nou tussen al die verschillende stijlen? En moet je eigenlijk wel kiezen?

keuken stijlen meyer totaal kopen
gezinskeuken meyer totaal

Stijl doortrekken

De keuken wordt een steeds belangrijkere ruimte in het huis. Dat betekent dat je hier meer tijd doorbrengt en het dus wel “ goed moet voelen”. Vaak heb je al een voorkeur voor een stijl die je ook terug vindt in de woonkamer. Zeker als het een open keuken betreft is het mooi om deze stijl door te trekken. We maken grofweg onderscheid in vier stijlen:

Maar alles daartussen is natuurlijk ook mogelijk!

Zoveel mensen, zo veel wensen

De stijl doorvoeren hoeft natuurlijk niet! Een keuken heeft toch een andere functie en kan dus ook een andere uitstraling krijgen. Zeker als het een (semi-) afgesloten ruimte is, heb je alle vrijheid. Wil je een compleet witte keuken van glanzend materiaal, dan kan dat. Maar ook een sierlijke keuken met goudkleurige tierelantijntjes behoort tot de mogelijkheden. Kies wat bij jou past!

mooie keuken meyer totaal

Mevr. van Zessen, Nieuw-Vennep

“Ik ben zeer tevreden over Dhr. Pracht zijn hulp bij het uitzoeken en zijn adviezen. Ik ben ook zeer tevreden over Bjorn die mijn oude keuken heeft gesloopt en de nieuwe gezet heeft.”

keuken met rode accenten meyer totaal

Onderhoud

Natuurlijk zijn er wel praktische zaken om mee te nemen in je overweging. Een keuken met RVS oppervlakken laat zich niet zo makkelijk combineren met plakkerige kinderhandjes. En op strak wit zie je natuurlijk meer dan op een gemêleerd oppervalk. Ook materialen als hout vergen meer onderhoud. Laat je daardoor niet tegenhouden, maar laat je wel goed informeren. Wij vertellen je graag meer over de voor- en nadelen van bepaalde materialen.

Durf te combineren

Vind je een moderne keuken wel mooi, maar wil je toch liever sierlijke grepen op de kastjes? Of houdt je partner van een design keuken en val jij meer voor romantisch? Durf te combineren! Landelijke accessoires geven een moderne keuken meer sfeer en een strak aanrechtblad kan heel praktisch zijn in een romantische keuken. Volg je eigen gevoel!

zwart met houten keuken meyer taal

DeKeukenspecialisten.nl

Aangesloten bij DeKeukenspecialisten.nl betekent voor jou:

  • Open, transparant en persoonlijk advies
  • Jij- met al je unieke wensen- staat centraal
  • Onze adviseurs hebben het hart op de juiste plaats
  • Vakkennis en jarenlang ervaring
  • Een eerlijke prijs
  • Vakkundige montage door eigen monteurs
keuken specialisten logo meyer totaal
Meyer Totaal - voel je compleet thuis

beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Ontdek het zelf,
in onze showroom.