beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Meyer Totaal - voel je compleet thuis
Hero keuken-2022-open-eiland-stenen-stad.jpg

Keukeninspiratie

Heb je keukeninspiratie nodig? Misschien heb je lang voor een nieuwe keuken gespaard en erg naar uitgekeken? Of heb je een klein budget en kan je keuken wel een face-lift gebruiken? Misschien moet je door omstandigheden een nieuwe keuken uitzoeken? Wat de reden ook is, je zal eerst een idee moeten vormen van wat je wilt! De mogelijkheden voor een nieuwe keuken lijken oneindig. Hoe maak je dan een keuze?

ruime keuken kopen inspiratie keukens
moderne keuken met openhaard inspiratie

Keukenstijlen

De eerste stap is om veel te bekijken: zoek op internet naar inspiratie, blader door woontijdschriften, maak een collage of kijk op Pinterest. Hoe meer je bekijkt, hoe duidelijker je beeld wordt. Je merkt vanzelf dat je vaak voor dezelfde soort keukens valt. Val je bijvoorbeeld voor een strakke, moderne keuken? Of zoek je juist meer de landelijke, romantische stijl?

Wat betekent een keuken voor jou?

Als je een idee hebt welke keukenstijl je aanspreekt , bedenk dan ook eens wat een keuken voor jou betekent: is het de centrale ontmoetingsplek van jouw gezin? Is het een kleine ruimte en moet die vooral praktisch ingevuld worden? Of ben je een hobby-kok en wil je alle nieuwe snufjes in je keuken hebben?

Maar ook de levensfase waar je in zit is van belang. Zijn er kleine kinderen met grijpgrage handjes in huis of ben je juist toe aan een keuken die levensloopbestendig is? Dat heeft allemaal invloed op de invulling van jouw keuken!

houten keuken inspiratie kopen

Fam. Suurmond-Duivenvoorden, Lisse

“Ik geef u meestal de 9. Bij een 10 kan het niet beter. We zijn zeer content met de door u geplaatste keuken. Enorm verrast waren we met de krat levensmiddelen. Een goed idee!”

speciale keukens inspiratie kopen

Showroom

Kom vervolgens eens naar onze showroom. Daar vertellen we je alles over de voor- en nadelen van verschillende keukenbladenkeukenapparatuurkeuken opstellingen en accessoires. Trek ook eens een lade open en ga achter de kookplaat staan. Welke hoogte is handig voor jou? Wat wil je juist niet? Kijk naar je huidige keuken: waar ben je blij mee en wat zou je liever anders zien? Vraag ook aan vrienden wat hen bevalt in hun keuken en wat ze liever anders hadden gedaan.

Concreet idee

Zo vormt zich langzaam een idee voor jouw keuken. Dan wordt het tijd om rond de tafel te gaan zitten en een 3D- tekening te maken. Neem alle afmetingen van je keuken mee en we gaan aan de slag!

keuken met 2 ovens kopen

Keukenspecialisten.nl

Aangesloten bij Keukenspecialisten.nl betekent voor jou:

  • Open, transparant en persoonlijk advies
  • Jij- met al je unieke wensen- staat centraal
  • Onze adviseurs hebben het hart op de juiste plaats
  • Vakkennis en jarenlang ervaring
  • Een eerlijke prijs
  • Vakkundige montage door eigen monteurs
keuken specialisten meyer totaal
Meyer Totaal - voel je compleet thuis

beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Ontdek het zelf,
in onze showroom.