beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Meyer Totaal - voel je compleet thuis
Hero keuken-landelijk-klassiek-46-.jpg

Keukenbladen

Het keukenblad (aanrechtblad) is een belangrijk onderdeel van je keuken. Misschien wel het meest gebruikte onderdeel. Natuurlijk moet de stijl van het aanrechtblad je aanspreken, maar het praktische aspect is bij keukenbladen ook wel heel belangrijk!

Keukenblad vervangen?

Heb je een nieuw huis gekocht en vind je het keukenblad niet mooi? Of ben je uitgekeken op je eigen keukenblad? Misschien is je blad wel beschadigd, maar de rest van je keuken nog mooi. Jouw kunststof blad vervangen door bijvoorbeeld hoogwaardig graniet kan je keuken die mooie uitstraling geven waar je al jaren van droomt. In onze showroom vind je de vele mogelijkheden.

keukenblad vervangen meyer totaal
onderhoud keuken meyer totaal

Soorten keukenbladen

Keukenbladen zijn er in alle soorten en maten. Van hout, kunststof en graniet tot beton. Het werkblad draagt bij aan de uitstraling van een keuken. Zo geeft een houten aanrechtblad een landelijk gevoel en zorgt een blad van composiet of graniet voor een meer klassieke sfeer. Bij een robuuste stijl past een blad van beton of RVS weer beter.

Fam. van Steijn 

“Na een behoorlijk grote verbouwing, aanbouw schuur en keuken is het eindresultaat prachtig geworden. We moeten het plafond nog afwerken maar hebben al veel kookplezier gehad. En de vloerverwarming was een goede tip.”

Voor- en nadelen

Maar wat zijn nou de voor- en nadelen van deze materialen. Waar moet je rekening mee houden? Als je langs komt in onze showroom vertellen we je graag meer over de de eigenschappen van de verschillende materialen zodat je hier rekening mee kan houden bij je keuze.

 • Hout – warm en sfeervol
 • Kunststof – duurzaam en praktisch
 • RVS – tijdloos en hygiënisch
 • Graniet – luxe en onverwoestbaar
 • Composiet – klassiek en duurzaam
 • Beton – robuust en modern
soorten keukenbvladen meyer totaal
achterwand keukens meyer totaal

Achterwand

Ook de wand achter het keukenblad verdient aandacht. Van oudsher worden daar vaak tegels geplaatst, maar tegenwoordig is er veel meer keuze in materialen. Om een extra strak effect te creëren, kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om het keukenblad door te trekken op de achterwand. Dat zorgt voor een rustige uitstraling. Maar ook schilderen met speciale verf of een RVS plaat behoort tot de mogelijkheden.

Showroom

Een aanrechtblad moet je zien en voelen, dus kom vooral ook naar onze showroom! Daar kunnen we je uitgebreid helpen en adviseren. Want met de keuze voor het materiaal ben je er nog niet. Er zijn verschillende kleuren, toplagen en afwerkingen mogelijk. Wij helpen je graag bij de keuze!

DeKeukenspecialisten.nl

Aangesloten bij DeKeukenspecialisten.nl betekent voor jou:

 • Open, transparant en persoonlijk advies
 • Jij- met al je unieke wensen- staat centraal
 • Onze adviseurs hebben het hart op de juiste plaats
 • Vakkennis en jarenlang ervaring
 • Een eerlijke prijs
 • Vakkundige montage door eigen monteurs
keukenspecialist logo meyer totaal
Meyer Totaal - voel je compleet thuis

beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Ontdek het zelf,
in onze showroom.