Van sloop tot service

Meyer Totaal heeft een team van ervaren en deskundige monteurs. Ons team verzorgt de totale installatie voor je nieuwe keuken, van het slopen van de oude keuken tot de laatste kitnaad. Elektra, leidingwerk, het monteren van de keukenkasten, plaatsen van het werkblad, aansluiten van de keukenapparatuur, stuc- en tegelwerk en verlichting: Wij kunnen je voor het hele project ontzorgen. En uiteraard ook de jaren erna staan wij voor je klaar als er service nodig is!

Eén aanspreekpunt

Al onze monteurs werken al jarenlang bij Meyer Totaal. Wij huren dus geen keukenmonteurs van buitenaf in voor het plaatsen van je keuken. Wij werken al jaren samen met een vaste elektricien en stukadoor, en regelen hiervoor de afspraken. Dat betekent dat wij de planning in eigen hand kunnen houden en dat alle stappen naadloos op elkaar aansluiten. Als klant heb je één aanspreekpunt. Wel zo handig: de installatie verloopt soepel, snel en prettig voor jou.

Weinig overlast

Onze monteurs werken netjes en snel, waardoor je zo min mogelijk overlast ervaart. Mocht er tijdens het werk iets aangepast moeten worden, dan regelen we dat meteen. Je hoeft dus niet te wachten tot een externe monteur tijd heeft of klaar is bij een andere klus. We maken gebruik van stucloop om de vloeren te beschermen en doen alles om de overlast te minimaliseren.

Complete verbouwing

Omdat wij meerdere disciplines in huis hebben, kunnen wij je totaal ontzorgen tijdens een grote verbouwing. Of het nu gaat om een deur of muur verplaatsen, een keuken installeren of een leiding omleggen, wij kunnen het allemaal voor je realiseren. Omdat we alle kennis in huis hebben en onze monteurs onderling goed overleggen en afstemmen, kan je alles met een gerust hart uit handen geven!

We regelen de vergunning bij de betreffende gemeente voor de afvalcontainer en zorgen dat het bouw- en sloopafval duurzaam wordt gerecycled.

Zelf handig?

Doe je het sloopwerk, de laatste afwerking of zelfs de hele installatie liever zelf? Ook dat is natuurlijk mogelijk. We maken graag samen een plan voor montage op maat. Onze deskundige monteurs kunnen je bijstaan waar mogelijk zodat we met elkaar tot het gewenste eindresultaat komen.

Service

Waarom kiezen voor een familiebedrijf als Meyer Totaal? Omdat wij niet alleen aandacht besteden aan het vakkundig plaatsen van je keuken maar vooral ook in de jaren daarna betrokken zijn in onderhoud en service. Dus mocht er een kraan los zitten, een deurtje scheef zakken of een apparaat niet naar behoren werken? Vertel het ons en wij regelen het!

Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor onderdelen, zoals b.v. koolstoffilters, lampjes of onderhoudsmiddelen.    

Garantie

Een nieuwe keuken is een flinke investering, waar je lang van wilt genieten. Daarom moet de keuken goed functioneren en bieden wij hiervoor 5 jaar garantie op onze arbeid. Maar ook op de materialen krijg je uiteraard garantie. Hoeveel dit is, is afhankelijk van het product en de fabrikant. Is er service nodig voor een onderdeel, dan gaan wij er achteraan bij de leverancier, zodat je er geen omkijken naar hebt.

Omdat we met veel vaste leveranciers werken hebben we langdurige relaties opgebouwd. Gaat er onverhoopt iets stuk en is dit buiten de garantie? Dan zullen wij er alles aan doen om het zo goed mogelijk zonder al te veel kosten op te lossen.

Bekijk hier onze projecten
Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Neem contact op met ons! Wij helpen graag verder.