beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Meyer Totaal - voel je compleet thuis
Hero s6-7-laser411-mp-12978.jpg

Ergonomische keuken

Natuurlijk ben je op zoek naar een mooie keuken, maar een keuken moet vooral ook praktisch zijn! Een nieuwe keuken is bovendien een behoorlijk uitgave, dus daar wil je over 10 jaar ook nog van profiteren. Dan is het belangrijk dat je keuken ergonomisch aangepast is op jouw wensen.

ergonomische keukens kopen meyer totaal
mooie ergonomische keukens meyer totaal

Spaar je rug

Veel elementen van een keuken kunnen aangepast worden aan jouw lengte of de lengte van degene die het meest in de keuken staat. Dan gaat het niet alleen om de hoogte van de bovenkasten, maar ook over de hoogte van het werkblad, de kookunit of de plaats van de vaatwasser.

De ideale plaats van een spoelbak is bijvoorbeeld hoger dan het werkblad, terwijl een kookunit juist lager moet liggen omdat daar nog pannen bovenop komen. Omdat een keuken vaak dagelijks gebruikt wordt, is het belangrijk om alles op een prettige werkhoogte te plaatsen. Zo spaar je je rug en heb je veel langer profijt van je keuken!

Aangepaste badkamer

Ook in een badkamer kan je rekening houden met toekomstgericht wonen. Denk dan aan een super vlakke douchevloer, een zitje in de douche en wegklapbare deuren. En natuurlijk een wastafelmeubel waar je met een rolstoel onder kan. Om het nog comfortabeler te maken kan je kiezen voor vloerverwarming en verlichting die automatisch aan gaat als je de ruimte binnenkomt.

Zo zijn er nog meer oplossingen om het zo comfortabel mogelijk te maken. Met deze praktische oplossingen en alles binnen handbereik ben je ook later nog in staat om de familie te verrassen met de lekkerste gerechten en te genieten van je eigen vertrouwde omgeving!

speciaal op maat gemaakte ergonomische keueksn meyer totaal

DeKeukenspecialisten.nl

Aangesloten bij DeKeukenspecialisten.nl betekent voor jou:

  • Open, transparant en persoonlijk advies
  • Jij- met al je unieke wensen- staat centraal
  • Onze adviseurs hebben het hart op de juiste plaats
  • Vakkennis en jarenlang ervaring
  • Een eerlijke prijs
  • Vakkundige montage door eigen monteurs
keukenspecialisten meyer totaal

Fam. Altena, Heemstede

“Vriendelijke en vakkundige advisering in de showroom. Al onze wensen zijn in het ontwerp van de u-vormige keuken door de firma Meyer Totaal opgenomen en uitgevoerd. Ook dank voor de boodschappen krat, zo goed gevuld. Dit was een verrassing.”

Meyer Totaal - voel je compleet thuis

beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Ontdek het zelf,
in onze showroom.