beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Meyer Totaal - voel je compleet thuis
Hero keuken-modern-31.jpg

Design keukens

In een design keuken wordt minimalisme gecombineerd met luxe. Deze keukenstijl kenmerkt zich door zijn strakke lijnen en eenvoud, uiteraard gecombineerd met de laatste innovaties op technisch gebied en de modernste apparatuur.

design keukenstijlen meyer totaal
zwarte design keuken meyer totaal kopen

De keuken van de toekomst

Een design keuken straalt klasse en luxe uit. Deze keukens blinken uit in kwaliteit, stijl en perfect uitgewerkt details. De materialen van zijn topkwaliteit en alle innovaties op keuken technisch gebied worden geïntegreerd. Denk aan soft-close lades, innovatieve afzuigsystemen, geavanceerde lade-inrichtingen en natuurlijk de nieuwst apparatuur.

Als het om design keukens gaat, denk je al snel aan Italiaanse merken. Maar ook Duitse fabrikanten leveren schitterende design keukens. Allemaal hebben ze één ding gemeen: deze luxe,  keukens zijn exclusief, eigentijds en vooral: vormgegeven met klasse.

Fam. van der Poel, Lisse

“Alles wordt opgelost, je kan altijd terug komen met vragen, of voor advies.”

Apparatuur

De apparatuur vormt een belangrijk onderdeel van een designkeuken. Een design keuken ontleent zijn luxe uitstraling onder andere aan de nieuwste snufjes op technisch gebied. Denk aan een kokend water kraan, meerdere stoomovens, een wijnklimaatkast, ingebouwde koffiemachines en bordenwarmers. Met de huidige nadruk op gezond en vers eten, zijn ook de slimme koelsystemen zoals de VitaFresh van Bosch een must. Deze trendy apparatuur kan prachtig weggewerkt worden, maar mag ook zeker gezien worden in een design keuken!

zilver kleurige design keuken meyer totaal
mooie keuken kpen meyer totaal

Onderhoud

Design keukens zijn niet alleen geliefd om hun perfect uitgewerkte details en onovertroffen kwaliteit. Juist omdat deze keukens tot in de puntjes doordacht zijn, is een design keuken ook zeer gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm. De materialen zijn strak, glad en makkelijk afneembaar. Door de minimalistische uitstraling is er ook weinig plaats voor accessoires, wat het onderhoud alleen maar makkelijker maakt!

In natuurlijke materialen zitten uiteraard wel sneller kleine oneffenheden, maar dat geeft je keuken juist die nostalgische, warme uitstraling!

Stijl mixen / Jouw keuken

Geen budget voor een design keuken, maar houd je wel van de luxe uitstraling? Met glanzende frontjes op de kasten en een mooie kookplaat als eyecatcher bereik je al heel veel. Of houd je wel van moderne apparatuur, maar vind je een echte designkeuken te kil? Mix de designinvloeden met warme materialen als hout en stel zo je eigen droomkeuken samen.

Is een design keuken niets voor jou, wellicht past dan een andere keukenstijl beter bij je!

zwart design keuken meyer totaal kopen

DeKeukenspecialisten.nl

Aangesloten bij DeKeukenspecialisten.nl betekent voor jou:

  • Open, transparant en persoonlijk advies
  • Jij- met al je unieke wensen- staat centraal
  • Onze adviseurs hebben het hart op de juiste plaats
  • Vakkennis en jarenlang ervaring
  • Een eerlijke prijs
  • Vakkundige montage door eigen monteurs
keukenspecialisten logo
Meyer Totaal - voel je compleet thuis

beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Ontdek het zelf,
in onze showroom.