8.9 / 10

Meyer Totaal - voel je compleet thuis
25 jaar Meyer Totaal - feestballonnen
Hero deuren-meyer-totaal-41-.jpg

Een keur aan deuren

Een deur is een deur, zou je zeggen. Maar wist je dat een deur heel bepalend is voor de uitstraling van je kamer, je keuken, of zelfs – zoals bij de voordeur – je hele huis? Alle reden om goed na te denken over welke deur je kiest.

Bij Meyer Totaal hebben we een grote selectie deuren in de showroom, plus een eindeloze reeks die we voor je kunnen bestellen. Kom gerust eens langs en laat je adviseren en inspireren!

Stijlen

Van modern tot klassiek of landelijk, van strak tot romantisch: voor iedere smaak en sfeer hebben wij een ruime keuze aan deuren. Dichte deuren, deuren met glas of matglas, facetglas of glas in lood, paneeldeuren – alles kan. Wij leveren binnendeuren, buitendeuren, schuifdeuren, achterdeuren en openslaande deuren. Probeer eens verschillende stijlen te combineren! Een jaren ’30-deur kan een strak interieur bijvoorbeeld een heel eigen twist geven.

alle stijlen dueren meyer totaal
kwaliteit deuren kopen

Praktisch

Graag adviseren we je over je deurenkeuze. Niet alleen over wat bij jouw huis en inrichting past, maar ook over wat voor jou handig is. Bijvoorbeeld een extra cilinderslot in je buitendeur om ongenode bezoekers buiten te houden. Kleine kinderen? Dan is veiligheidsglas een idee. Een deur zonder glas hoef je minder vaak schoon te maken. Verschillende deuren in huis geven een speels effect, overal dezelfde deuren creëert meer rust in je interieur. Loop gerust eens binnen om met ons van gedachten te wisselen.

Met deur-accessoires kun je extra accenten leggen. Deurbeslag, brievenbus, plinten, bel en sloten: ook hier is een keur aan keuzemogelijkheden, in verschillende stijlen en materialen – en voor ieder budget. We adviseren je graag over de mogelijkheden. Wat we niet hebben in onze showroom, kunnen we voor je bestellen, van allerlei leveranciers.

Kwaliteit en garantie

Een goede kwaliteit spreekt bij ons voor zich. Daarom zit er fabrieksgarantie op alle deuren en accessoires van Meyer Totaal. Alle houten deuren hebben een FSC-keurmerk.

Onze monteurs kunnen de deur bij jou thuis komen afhangen, zodat hij perfect open- en dichtgaat. Zo nodig vernieuwen ze eerst de kozijnen en de rubber tochtstrips. Ook op de werkzaamheden heb je garantie. Mocht er iets niet naar wens zijn na het plaatsen van de deur, laat het ons dan weten, dan lossen wij het op!

Service

Service staat bij ons voorop, zoals je van ons gewend bent. Van het eerste adviesgesprek tot het verhelpen van eventuele klachten achteraf: we staan voor je klaar. Bel gerust of loop eens vrijblijvend binnen in onze showroom! De koffie staat klaar.

beste deuren bij meyer totaal
Meyer Totaal - voel je compleet thuis
25 jaar Meyer Totaal - feestballonnen

8.9 / 10

Ontdek het zelf Maak een afspraak