beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Meyer Totaal - voel je compleet thuis
Hero deuren-meyer-totaal-41-.jpg

Een keur aan deuren.

Een keur aan deuren

Een deur is een deur, zou je zeggen. Maar wist je dat een deur heel bepalend is voor de uitstraling van je interieur. Alle reden dus om goed na te denken over welke deur je kiest. Een mooie binnendeur maakt de stijl in jouw huis compleet. Ga je voor modern, klassiek of met de nieuwe trend mee, industrieel?

Bij Meyer Totaal hebben we een selectie binnendeuren in de showroom, plus een eindeloze reeks die we voor je kunnen bestellen. Bovendien kun je kiezen uit verschillende glassoorten en mooi deurbeslag. Wij zijn leverancier van de merken Skantrae, Bruynzeel en Austria.

Stijlen

Jaren 30 Een vrij strak profiel zonder veel poespas is een echte jaren 30’ deur. De stijl wordt gekenmerkt door lange panelen met daarboven glas, met of zonder facetrand.

Modern Een Moderne binnendeur is er in allerlei soorten en maten en past bij verschillende stijlen. Of het nu om een nieuwbouw huis of juist een oudere woning gaat.

Klassiek Klassieke binnendeuren herken je aan het ronde profiel, een rijke profilering zogezegd. Gecombineerd met facet glas en een facet paneel maken de perfecte uitstraling compleet.

Landelijk Een landelijke binnendeur kenmerkt zich door de robuuste materialen samen met het deurbeslag. Ook met een sierband en siernagels kan je de deur verfraaien en de landelijke sfeer te accentueren.

Industrieel De industriële binnendeur is niet meer weg te denken in vele interieurs. Met deze type deur creëer je met weinig een trendy look. De deuren zijn in hout en in staal te verkrijgen. En ook opmaat kan er geleverd worden! Creëer een stijlvolle industriële look in huis door de deuren te laten schuiven aan een schuifdeursysteem.

alle stijlen deuren meyer totaal
kwaliteit deuren kopen

Kwaliteit en garantie

Een goede kwaliteit spreekt bij ons voor zich. Zo heeft o.a. Skantrae meer dan 80 deurmodellen met een KOMO certificaat. KOMO is voor de bouwwereld een belangrijk en onafhankelijk kwaliteitskeurmerk dat deuren aan diverse zware duurtesten onderwerpt. Ook voldoen de binnendeuren aan de eisen van het Bouwbesluit en passen ze in het concept van Duurzaam Bouwen. KOMO gecertificeerde binnendeuren van Skantrae blijven gegarandeerd minimaal 10 jaar in perfecte conditie, functioneren soepel, sluiten goed en trekken niet krom.

Service

Goede service staat bij ons voorop, zoals je van ons gewend bent. Van het eerste adviesgesprek tot het verhelpen van eventuele klachten achteraf: we staan voor je klaar.

FSC keurmerk     KOMO keurmerk     NEN keurmerk     PEFC keurmerk

Afhangen

Onze timmerman kan de deur bij jou thuis komen afhangen, zodat hij perfect open- en dichtgaat. Ook direct de kozijnen vernieuwen behoort tot de mogelijkheden.

 

Handig om te weten!

Hoe bepaal ik de draairichting?

Om te weten of je deuren links- of rechtsdraaiend zijn, ga je aan de zijde staan waar de deur naar toe draait. Kijk waar de scharnieren zijn gemonteerd. Zijn deze rechts gemonteerd, dan heb je een rechtsdraaiende deur. Zitten de scharnieren links dan heb je een linksdraaiende deur.

 

Wat is het verschil tussen stomp en opdek?

Opdek, Het meest opvallende is dat deze op het kozijn valt. Dit betekent dat de randen een beetje uitsteken.

Stomp, Een stompe deur valt een precies in het kozijn.

beste deuren bij meyer totaal
Bruynzeel deuren     Skantrae deuren     Austria deuren
Meyer Totaal - voel je compleet thuis

beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Ontdek het zelf,
in onze showroom.