Van sloop tot service

Meyer Totaal verzorgt de totale installatie van je badkamer en toilet, van het slopen van de oude badkamer tot de laatste voeg van het nieuwe toilet. Elektra, leidingwerk, plaatsen van meubelen, stuc- en tegelwerk en verlichting: Wij kunnen je voor het hele project ontzorgen. En uiteraard ook de jaren erna staan wij voor je klaar als er service nodig is!

Eén aanspreekpunt

Al onze monteurs werken al jarenlang bij Meyer Totaal. Wij huren dus geen installatiemonteurs van buitenaf in voor het installeren van de badkamer. Wij werken al jaren samen met een vaste elektricien en stukadoor, en regelen hiervoor de afspraken. Dat betekent dat wij de planning in eigen hand kunnen houden en dat alle stappen naadloos op elkaar aansluiten. Als klant heb je één aanspreekpunt. Wel zo handig: de installatie verloopt soepel, snel en prettig voor jou.

Badkamer installeren

Wil je je badkamer vernieuwen? Wij zoeken samen met jou naar de beste manier om je wensen omtrent je nieuwe badkamer te verwezenlijken. We maken een plan, helemaal aangepast aan jou smaak en, niet te vergeten, je budget. We regelen de vergunning bij de betreffende gemeente voor de afvalcontainer en zorgen dat het bouw- en sloopafval duurzaam wordt gerecycled.

Weinig overlast

Wij vinden het belangrijk dat je zo min mogelijk overlast ervaart. Onze monteurs staan erom bekend dat ze netjes en snel werken. We zijn ook flexibel: loopt er iets anders dan gepland, dan lossen wij dat meteen op. Je hoeft niet te wachten tot er een externe monteur beschikbaar is. We gebruiken altijd stucloop om de vloer te beschermen en doen stoffige zaken, zoals tegels snijden, zoveel mogelijk buitenshuis. En natuurlijk ruimen we zelf alles weer op zodra we klaar zijn.

Complete verbouwing

Meyer Totaal levert niet alleen badkamers, maar ook keukens, deuren, vloeren, plafond en tegels. We kunnen daardoor totaal ontzorgen. Ook bijvoorbeeld het verplaatsen van een deur of muur, of het omleggen van leidingen. Omdat wij zelf alle disciplines in huis hebben, en onze ervaren monteurs alles op elkaar afstemmen, heb je er geen omkijken naar.

Zelf handig?

Misschien ben je zelf een handige klusser en doe je een deel van het werk liever zelf. Zoals sloopwerk, de laatste afwerking of zelfs een hele installatie. Geen probleem! We maken graag samen een plan voor montage op maat. Onze ervaren monteurs werken graag met je samen en steunen je waar mogelijk. Zo werken we met ons allen aan het project zoals jij dat wilt.

Service

Waarom kiezen voor een familiebedrijf als Meyer Totaal? Omdat wij niet alleen het focus leggen op de vakkundige plaatsing en installatie van je badkamer maar vooral ook in de jaren daarna betrokken zijn in onderhoud en service. Dus mocht er een kraan lekken, een deurtje scheef zakken of een kitnaad losraken? Laat het ons weten, wij lossen het op!

Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor onderdelen, zoals b.v. douchestrippen, lampjes of onderhoudsmiddelen.    

Garantie

Een nieuwe badkamer is een flinke investering, waar je lang van wilt genieten. Daarom bieden wij hiervoor 5 jaar garantie op onze arbeid. Maar ook op de materialen krijg je uiteraard garantie. Hoeveel dit is, hangt af van het product en de fabrikant. Wij regelen dit voor je bij de leverancier, zodat je er geen omkijken naar hebt.

Omdat we met veel vaste leveranciers werken hebben we langdurige relaties opgebouwd. Gaat er onverhoopt iets stuk en is dit buiten de garantie? Dan zullen wij er alles aan doen om het zo goed mogelijk zonder al te veel kosten op te lossen.

Onze klanten vertellen
Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Neem contact op met ons! Wij helpen graag verder.