beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Meyer Totaal - voel je compleet thuis
Hero badmeubel-wit-rond.jpg

Droom je over een nieuwe badkamer? Wil je jouw badkamer vernieuwen In je huidige woning of ga je verhuizen naar een nieuw huis? Hoe ziet de badkamer van je dromen er eigenlijk uit?

Een badkamer vernieuwen betekent veel keuzes maken. En daar helpen wij je graag bij.

 • Wil je een bad of douche of allebei?
 • Een strak inbouwbad of een bad op pootjes?
 • Of wordt het toch de luxe van een bubbelbad?
 • Een inloopdouche achter een wand van glas of tegels?
 • Of liever een douchecabine?
 • Tegels aan de wand of juist iets heel anders?
 • Wat doen we met het badkamerplafond?
 • Enzovoort, enzovoort.

Maar zo zijn er nog veel meer keuzes te maken om te komen tot het ontwerp voor jouw eigen droombadkamer. Je bent van harte welkom in onze badkamer showroom in Hillegom om inspiratie op te doen en voor gratis advies. Meyer Totaal is niet voor niets al jarenlang de badkamerspecialist voor Hillegom en wijde omgeving.

badkamer vernieuwen kwaliteit kopen meyers totaal
super luxe badkamers vernieuwen meyers totaal

Badkamer installeren uit eigen werkplaats

Wil je je badkamer vernieuwen? Of het nu een strakke, landelijke, moderne of Franse badkamer is. Wij  zoeken samen met jou naar de beste manier om je wensen  om je badkamer te vernieuwen te verwezenlijken. We maken een plan, helemaal aangepast aan jou smaak en, niet te vergeten, je budget. Meyer Totaal beschikt over een eigen werkplaats en eigen monteurs en kan het hele proces, van A tot Z verzorgen. Van leidingwerk, tot en met elektra en stucwerk en natuurlijk de badkamer installatie zelf.

Wij werken snel en efficiënt, zodat je zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van de badkamer. Maar je bent nooit helemaal zonder douche, want terwijl wij je badkamer vernieuwen, kun je gebruikmaken van de door ons geleverde tijdelijke douchecabine.

beste service bij meyer totaal

Badkamer voor nu en later

Woon je in een prettig huis, waar je ook het liefst oud wilt worden? En ga je toch de badkamer vernieuwen? Dan is het het overwegen waard om de badkamer alvast klaar te maken voor de toekomst. Waarom zou je immers een nieuwe badkamer laten installeren als je er niet tot op hoge leeftijd gebruik van kunt maken? Dit noemen wij toekomstgericht wonen.

Een toekomstgerichte badkamer heeft bijvoorbeeld een douche zonder drempels en voldoende ruimte om je er goed in kunnen te bewegen. Ook een zitje in de douche kan handig zijn. En bijvoorbeeld een thermostaatkraan die niet heet wordt, zodat  je hem kunt gebruiken als veilige greep. Ook ideaal voor kleine kinderen. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Vraag ons ernaar tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Sfeerbepalende tegels

Met de keuze van tegels geef je de badkamer een persoonlijke sfeer. Meyer Totaal heeft een ruim assortiment aan vloertegels en wandtegels in allerlei soorten, maten en stijlen. Je vindt bij ons zowel zachte tinten als vrolijke kleuren en opvallende ontwerpen. Natuurlijk zijn al onze tegels van een duurzame, slijtvaste kwaliteit en gemakkelijk schoon te houden.

luxe kwaititeit badkamers meyer totaal

MijnBad.nl

Aangesloten bij MijnBad.nl betekent voor jou:

 • Open, transparant en persoonlijk advies
 • Jij- met al je unieke wensen- staat centraal
 • Onze adviseurs hebben het hart op de juiste plaats
 • Vakkennis en jarenlang ervaring
 • Een eerlijke prijs
 • Vakkundige montage door eigen monteurs
logo bad

Fam. Penning, Hillegom

“Alert op cliëntgerichte vragen cq verwachtingen. Ontspannen en aangepast gedrag in situatie. Positieve instelling en toenadering.”

Meyer Totaal - voel je compleet thuis

beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Ontdek het zelf,
in onze showroom.