beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Meyer Totaal - voel je compleet thuis
Hero badkamer-domix-1475s.jpg

Badkamers op maat

Er is maar weinig zo persoonlijk als een badkamer. En er zijn maar weinig plekken die zó direct je humeur kunnen verbeteren, van een frisse douche in de ochtend tot een ontspannend bad in de avond. Alle reden om goed na te denken over welke badkamer echt bij je past. Kies je voor romantisch of strak, voor klassiek of tijdloos, voor eenvoudig functioneel of voor luxe wellness? Kom eens langs bij Meyer Totaal en laat je adviseren en inspireren. Met onze jarenlange ervaring helpen wij je graag met het ontwerpen en installeren van je ideale badkamer. Kwaliteit, design en gebruiksgemak staan voorop, natuurlijk binnen je eigen budget en wensen.

badkuip op maat meyer totaal
goede kwaliteit badkmaers meyer totaal

Oog voor detail

Wellicht ontwerp je graag je eigen badkamer en steek je zelf de handen uit de mouwen voor de verbouwing. Dan staan we je graag met advies terzijde. Zie je op tegen de verbouwing van je badkamer? Dan kunnen wij ook het hele proces uit handen nemen, van het eerste idee tot en met  de finishing touch.  Wij werken snel en efficiënt, en in de tussentijd douche je  gewoon thuis, in een tijdelijke douchecabine. In alle gevallen geven wij vooraf duidelijkheid over de planning en de kosten. Je weet precies waar je aan toe bent en je kan je zorgeloos verheugen op de nieuwe badkamer. Ook na oplevering bieden wij uitstekende service.

Fam. Jetten, Nieuw-Vennep

“Sanitair is keurig geïnstalleerd, tegelwerk is ook prima. Overall zijn we tevreden over het resultaat.”

Badkamers van A tot Z

Wij leveren complete badkamers, maar natuurlijk ook losse elementen. Je kunt je vertrouwde badkamer een frisse, nieuwe uitstraling geven door relatief simpele aanpassingen. Wij helpen je graag bij een renovatie op maat. Een nieuw wastafelmeubel, een moderne inloopdouche of een designradiator geven je badkamer al een heel ander aanzien. Een kleine badkamer? Geen probleem. We adviseren je graag over efficiënte oplossingen. Bezoek onze showroom en laat je inspireren! Bij ons vind je een groot assortiment aan sanitairbadkamermeubelsaccessoiresverlichting en tegels – alles van topmerken en uitstekende kwaliteit.

laat je inspireren door meyer totaal badmers

MijnBad.nl

Aangesloten bij MijnBad.nl betekent voor jou:

  • Open, transparant en persoonlijk advies
  • Jij- met al je unieke wensen- staat centraal
  • Onze adviseurs hebben het hart op de juiste plaats
  • Vakkennis en jarenlang ervaring
  • Een eerlijke prijs
  • Vakkundige montage door eigen monteurs
kwaliteit badkamers meyer totaal
Meyer Totaal - voel je compleet thuis

beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Ontdek het zelf,
in onze showroom.