1994 is Cees Meijer met de eenmanszaak gestart als montage service met alleen een bestelwagen en gereedschap. Door zijn vakmanschap gaat het hem voor de wind. Zo moest er al snel meer opslagcapaciteit worden gevonden en een eerste personeelslid aangenomen. In de werkplaats maakte hij kozijnen en tal van andere materialen verwerkte hij ambachtelijk. Steeds meer kreeg hij de vraag of hij ook zelf de materialen kon leveren, zo kwam er een Multi studio aan huis. 40 vierkante meter gevuld met 1 keuken 1 badkamer en een aantal buitendeuren. Overdag aan de klus bij de klant, s’avonds en in het weekend bezig met de offertes in de studio.

Dit harde werken werd beloond, de orderportefeuille bleef groeien zodat een bedrijfspand kon worden aangekocht. Aan de satellietbaan 10c, de werkplaats, magazijn en op de 1e verdieping een echte showroom. Er kwamen meer collega’s voor de binnen en buitendienst en zo groeide Meyer Montage service gestaag.  Zoon Rick kwam zijn vader versterken in de montage en later dochter Mariëtte voor de administratie.

Ondertussen werd de showroom  en magazijn meerdere keren uitgebreid en de diensten groeide hierbij uiteraard ook.

Bij het 12,5 jarig jubileum is de verandering van bedrijfsnaam een feit, Meyer Totaal.

Inmiddels is de binnen en buitendienst gegroeid en kunnen we met elkaar nog meer en grotere projecten aan. Rick start als zelfstandig meubelmaker en zo kunnen we elkaar nog beter ondersteunen. Het is natuurlijk niet altijd rozengeur en maneschijn. In de crisisjaren hebben wij dankzij de vele verschillende diensten / materialen het hoofd boven water weten te houden. Ook dankzij de inzet van alle collega’s hebben we dit kunnen bereiken, zonder hen zou dit niet gelukt zijn. Het 20 jarig jubileum wordt daarom ook groots gevierd met een open huis en vele acties voor onze klanten.

Ook de samenwerking tussen Cees en dochter Mariëtte wordt bekrachtigt met een bezoek aan de KVK. Meyer Totaal gaat verder als V.O.F. Na jarenlang heel hard werken mag Cees het iets rustiger aan gaan doen terwijl Mariëtte steeds meer werkzaamheden van hem overneemt.

Inmiddels is er weer een grote verbouwing geweest in de showroom en zijn wij trots op het resultaat en op het team! Ook heeft het logo een make over gekregen!

meer nieuws