beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Meyer Totaal - voel je compleet thuis
Hero meyer-totaal-greeploos-keuken-1-.jpg

Keuken installatie en service

Meyer Totaal beschikt over een team van hele ervaren en deskundige monteurs. Van elektra en leidingwerk tot stucwerk en tegelwerk: wij zorgen dat de keuken piekfijn wordt opgeleverd!

Eén aanspreekpunt

Onze monteurs zijn allemaal al jarenlang bij ons in dienst. Dat betekent dat we dus geen krachten hoeven in te huren en niet afhankelijk zijn van hun planning. Als klant heb je één aanspreekpunt en wij zorgen er voor dat alle disciplines goed samenwerken. Zo verloop de installatie soepel en snel!

goede service meyer totaal
goede service keukens montage meyer totaal

Weinig overlast

Onze monteurs werken netjes en snel, waardoor je zo min mogelijk overlast ervaart. Mocht er tijdens het werk iets aangepast moeten worden, dan regelen we dat meteen. Je hoeft dus niet te wachten tot een externe monteur tijd heeft of klaar is bij een andere klus. We maken gebruik van stucloop om de vloeren te beschermen en doen alles zo veel mogelijk buitenshuis om de overlast te minimaliseren.

Complete verbouwing

Omdat wij meerdere disciplines in huis hebben, kunnen wij alles van je overnemen bij een grote verbouwing. Of het nu gaat om een deur, muur of raam verplaatsen, een keuken installeren of een leiding omleggen, wij kunnen het allemaal verzorgen. Omdat we alle kennis in huis hebben en onze monteurs onderling goed overleggen en afstemmen, kan je alles met een gerust hart uit handen geven!

Mevr. N. Seijsener 

“Bedankt, wat een service!! Dat ik de e-mail stuurde vorige week, Koos was zo vriendelijk om de volgende dag al te komen. Omdat wij problemen hadden met de wastafel ik dacht oh!! Dit wordt een sloop werk, en daarom dacht ik jullie zijn in overleg hoe gaan wij dan aanpakken, maar ik was te ver met mijn gedachten gegaan. Niets van slopen, Koos kwam, de lades er uit gehaald wat niet op slopen lijkt, iets gekort met een zaag en probleem weg. Eigenlijk alle 3 puntjes zijn naar onze compleet tevredenheid opgelost. Jullie maken jullie beloftes waar!! Bedankt bedankt en bedankt!!”

Zelf handig?

Doe je het sloopwerk, de laatste afwerking of zelfs de hele installatie liever zelf? Ook dat is natuurlijk mogelijk. We maken graag samen een plan voor montage op maat. Onze deskundige monteurs kunnen je bijstaan waar mogelijk zodat we met elkaar tot het gewenste eindresultaat komen.

goede monteurs snel en netjes meyer totaal
mooie nette keuken meyer totaal

Service

Het verschil tussen een grote keukenboer en een familiebedrijf als Meyer Totaal zit hem niet in de keuken, maar in de service. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Dus mocht er een kraan los zitten, een deurtje scheef zakken of een apparaat niet naar behoren werken? Vertel het ons en wij lossen het op!

Wij zijn een familiebedrijf dat goed bekend staat in de regio en die naam willen we hoog houden. We verzorgen jouw keuken met veel aandacht, maar er kan altijd iets mis gaan. Schroom dus niet en vertel ons wat er niet naar wens is, dan zorgen wij dat het opgelost wordt!

Garantie

Een nieuwe keuken is een flinke investering, waar je lang plezier van wilt hebben. Daarom moet de keuken ook na jaren nog goed functioneren. Uiteraard zit er op de keukenonderdelen en apparatuur garantie. Dit loopt vaak via de fabrikant. Maar ook op arbeid geldt garantie. Dus mocht er iets niet naar wens zijn, informeer ons dan en we lossen het op!

garantie op keuken meyer totaal

DeKeukenspecialisten.nl

Aangesloten bij DeKeukenspecialisten.nl betekent voor jou:

  • Open, transparant en persoonlijk advies
  • Jij- met al je unieke wensen- staat centraal
  • Onze adviseurs hebben het hart op de juiste plaats
  • Vakkennis en jarenlang ervaring
  • Een eerlijke prijs
  • Vakkundige montage door eigen monteurs
keukenspecialist meyer totaal
Meyer Totaal - voel je compleet thuis

beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Ontdek het zelf,
in onze showroom.