beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Meyer Totaal - voel je compleet thuis
Hero foto-bad-smaller.jpg

Fam. De Visser - Lisse "We zijn zeer tevreden en blij met onze nieuwe keuken en badmeubel"

Stijl badkamer inspiratie

De stijlbadkamer is zeer zorgvuldig geselecteerd, waarbij gekozen is voor de ultieme mix tussen trends en stijl. Een industriële uitstraling met zwarte accenten, die de elementen in de hele ruimte benadrukken

Het badmeubel in prachtig houtdesign “Tabacco” heeft een warme houtkleur in combinatie met industriële stalen mogelijkheden naar wens, een elegante, zwarte opzetkom en een prachtige spiegel met verlichting. De subliem ingebouwde hendelkranen zijn eveneens industrieel zwart.

De heldere glazen douchedeur is ook weer op industriële gedachten geïnspireerd door de toevoeging van subtiele zwarte elementen. Ook hier zijn er stijlvolle zwarte inbouw kranen met de hand- en hoofddouche. Naast de stijlelementen geniet praktisch genot ook een grote voorkeur.

Het toilet is een combi van een strakke bedieningsplaat en ook hier weer en zwart Italiaans design wandcloset, passend in de industriële look van deze stijlbadkamer.

Een vrijstaand bad die de ruimte een vintage uitstraling geeft met een knipoog naar de baden van weleer met de uitstraling van toen in combinatie met de luxe van vandaag. De vrijstaande zwarte kranen zijn een sieraad naast dit prachtige bad.

Ontwerpster Marije Develing van Maison Belle heeft deze stijlbadkamer persoonlijk geselecteerd en gestileerd voor MIJNBAD in Stijl. De stijlbadkamer is te zien in onze showroom!

Meyer Totaal - voel je compleet thuis

beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Ontdek het zelf,
in onze showroom.