beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 8.9 / 10

Meyer Totaal - voel je compleet thuis
Hero siemens-oven-header.png

Fam. De Visser - Lisse "We zijn zeer tevreden en blij met onze nieuwe keuken en badmeubel"

Het spreekwoord “oude liefde roest niet” 

... is van toepassing bij Siemens en Meyer Totaal. Wij waren elkaar enige tijd uit het oog verloren. Maar hebben inmiddels het merk Siemens weer opgenomen in ons apparaten assortiment.

Ontdek het vernieuwde StudioLine assortiment van Siemens

Het assortiment van Siemens spreekt tot de verbeelding met zijn buitengewone design en unieke vormgeving. StudioLine is het premium assortiment van Siemens en staat voor het beste wat Siemens te bieden heeft op het gebied van inbouwapparatuur.  Het assortiment biedt innovatieve en opvallende producten die de kwaliteit van iedere kookomgeving opwaarderen. Meer weten over de studioline apparaten, onze keukenadviseur vertelt je graag meer in een persoonlijk gesprek. 

Siemens studioLine vaatwassers

Grote momenten beginnen met kleine details; bijvoorbeeld met perfect glanzende glazen. Siemens studioLine vaatwassers zorgen ervoor dat glazen niet alleen schoon maar ook met een perfecte glans uit de vaatwasser komen - zonder nadrogen of polijsten. Siemens vaatwassers zijn verkrijgbaar met het brilliantShine systeem met Zeolith®.

Het Zeolith®-droogsysteem

Het Zeolith®-droogsysteem maakt gebruik van het natuurlijke mineraal zeoliet wat vochtige lucht omzet in warme lucht waarmee de vaat heel efficiënt gedroogd wordt. Vaatwassers met zeoliet blinken niet alleen uit in het droogresultaat bij glaswerk en plastic, maar zijn ook nog eens heel energiezuinig: tot wel 10% zuiniger dan de grenswaarde voor energie-efficiëntieklasse A+++.

Daarnaast zijn Siemens studioLine vaatwassers uitgerust met verschillende slimme innovatieve programma’s die ervoor zorgen je in recordtijd kunt beschikken over een perfect schone vaat. Zo is er de varioSpeed Plus functie die het mogelijk om een programma tot wel 66% te verkorten met behoud van een schone en droge vaat.

Meyer Totaal - voel je compleet thuis

beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 8.9 / 10

 

Ontdek het zelf,
Maak een afspraak