8.9 / 10

Meyer Totaal - voel je compleet thuis
25 jaar Meyer Totaal - feestballonnen

Variatie

De wastafel van tegenwoordig is er in vele soorten en maten. Het oorspronkelijke losse keramieken model zien we nog steeds, maar veelal is de wastafel geïntegreerd in een compleet badkamermeubel zodat we onze, qua ruimte niet rijk bedeelde, badkamer efficiënt kunnen inrichten. In die combinatie heb je al je spulletjes en de wastafel bij elkaar, wel zo ideaal.

Opbergruimte

Een belangrijk element in de opzet en het design van je nieuwe badkamer is de opbergruimte.

Een mooie badkamer blijft namelijk alleen mooi wanneer je alle spullen een goede plek kunt geven, zonder dat er al te veel in het zicht staat. Hiervoor kun je kiezen uit een legio aantal badkamermeubelen, in elke vorm, kleur en grootte. Een wastafelmeubel, een kast ernaast, kleine kastjes aan de wand, nisjes in de muur…. Vooral die laatste kunnen erg handig zijn bij de doucheruimte.

Met het huidige aanbod vind je altijd de meubels die perfect bij je badkamer passen.

Etaleren

Het enige wat je van tevoren hoeft te bedenken is wat je precies kwijt wilt in je badkamer, en op welke plek dat het handigst is. Flesjes huidverzorging die je in de ochtend en avond gebruikt heb je waarschijnlijk graag bij de hand aan de wastafel.

Opties

Een spiegelkast is daarvoor erg handig, maar ook zijn veel moderne wastafelmeubels uitgerust met extra lades waarin je kleine spullen kunt opbergen.

Handdoeken kunnen in een kolomkast, maar wanneer je juist met het badtextiel je badkamer van kleur wil voorzien, mogen ze natuurlijk ook gezien worden. Schappen aan de wand en open kasten zijn ideaal om dit en bijvoorbeeld mooie flesjes te etaleren. Helemaal flexibel ben je met rolkastjes. Deze kun je overal naar toe rollen waar je wilt. Heb je elders in de badkamer een krukje of stoeltje staan waarop je graag zit om je nagels te lakken? Dan neem je het kastje gewoon mee!

Meyer Totaal - voel je compleet thuis
25 jaar Meyer Totaal - feestballonnen

8.9 / 10

 

Ontdek het zelf,
Maak een afspraak