beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 8.9 / 10

Meyer Totaal - voel je compleet thuis

Fam. Quirijnen - Hoofddorp "Alles in het teken van kwaliteit."

Keukentrend 2018

Deze maand hebben wij 2 acties van kookplaten uitgelicht. Een actie waarvoor je minimaal 5 apparaten van Atag dient te kopen en een actie van AEG. Het is net waar je voorkeur naar uitgaat. Wellicht heb je nog apparaten en alleen een kookplaat nodig, dan is de actie van AEG iets voor jou. Hieronder lees je meer informatie over deze nieuwe keukentrend van 2018.

De Himalaya zoutsteen brengt je eten op smaak.

Doordat je je gerecht direct bereid op de steen geven de zouten en mineralen uit de steen een kruidige smaak aan je gerecht. Je plaatst de zoutsteen bijvoorbeeld op de kookplaat en bereid daarop je groente en vis die zo een heerlijk kruidige smaak meekrijgen tijdens de bereiding. De zoutsteen is geschikt voor het bereiden van warme gerechten op de kookplaat en in de oven.


Handig en gezond

Zo’n grote, zware steen is natuurlijk lastig om op het fornuis te hebben, vandaar dat AEG dit fraaie exemplaar handige handvatten heeft gegeven waardoor je de steen altijd zonder moeite kunt verplaatsen.

Tijdens het bakken zal de steen heel subtiel een zoutsmaak afgeven aan het voedsel. Dit staat overigens zeker niet gelijk aan een flinke hand keukenzout, zoals je misschien zou denken. Deze zoutsmaak is veel verfijnder en een stuk vriendelijker voor je smaakpapillen. Bij vochtige etenswaren zal de steen uiteraard iets meer smaak afgeven dan bij drogere ingrediënten. Deze manier van kruiden is overigens ook erg gezond want de Himalaya zoutsteen bevat namelijk 80 mineralen en sporenelementen die bevorderlijk kunnen zijn voor de gezondheid.

Meyer Totaal - voel je compleet thuis

beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 8.9 / 10

 

Ontdek het zelf,
Maak een afspraak