beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Meyer Totaal - voel je compleet thuis
Hero keukentrends-2021-koken-en-werken-2.jpg

Fam. Smit-Nout - Heemstede "Topper!"

Niet alleen het uiterlijk van een keuken is belangrijk, ook de functionaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke punten die van belang zijn bij het kiezen van de keuken. Wanneer de keuken onderdeel uitmaakt van het woongedeelte is het ook zeer belangrijk dat deze warmte en gezelligheid uitstraalt.
Kortom: de keuken moet een fijne plek zijn om met het hele gezin te zijn of te werken. 

MARMER OVERLOAD

Waar we vorig jaar alleen nog de marmer(look) terugzagen in het keukenblad, komt de marmertrend nu terug in de gehele keuken. Laat het marmer terugkomen op je keukenfronten en/of de achterwand. Ga jij voor een geaderde variant marmer of kies jij juist voor een subtiele variant? En kies jij juist voor donker of licht marmer?

Keukentrends 2021 - Marmerlook
Keukentrends 2021 - Strakke lijnen met pasteltinten

STRAKKE LIJNEN MET PASTELTINTEN

De high tech en organische uitstraling vinden elkaar in deze keukentrend. De woonkeuken kenmerkt zachte tonen, zoals zand, nude en kiezeltonen. Het lijnenspel en gebruik van (gekleurd) glas straalt kalmte uit. Stijl de keuken af met glazen accessoires in pastel roze, neo-mint of soft blue in combinatie met vloeiende lijnen creëer je een kunstzinnig geheel.

HIP DONKER

Vorig jaar zagen we veel (mat) zwarte keukens voorbij komen en dat beviel! Deze keukens zijn eigenlijk nog steeds erg populair. Is zwart toch wat te donker in jouw interieur? Kies dan voor donker hout in de keuken, zoals zwart eiken, donkerbruin of notenhout. Donker houtgebruik in de keuken is weer helemaal terug uit de 70’en 80’, alleen dan natuurlijk gemixt met elementen van nu. Kenmerkend zijn de organische vormen, zoals een afgerond werkblad en een ronde eettafel.

Keukentrends 2021 - Hip en donker
Keukentrends 2021 - Natuurlijk met chique

NATUURLIJK MET CHIQUE

Nog een trend is de mix van een natuurlijke landelijke stijl in combinatie met de industriële keukenstijl. Buitenmaterialen spelen de hoofdrol in de keuken en staan in het middelpunt. Denk hierbij aan harde materialen, zoals steen en staal.

DeKeukenspecialisten.nl

Aangesloten bij DeKeukenspecialisten.nl betekent voor jou:

  • Open, transparant en persoonlijk advies
  • Jij- met al je unieke wensen- staat centraal
  • Onze adviseurs hebben het hart op de juiste plaats
  • Vakkennis en jarenlang ervaring
  • Een eerlijke prijs
  • Vakkundige montage door eigen monteurs
Afbeelding keukens
Meyer Totaal - voel je compleet thuis

beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Ontdek het zelf,
in onze showroom.