8.9 / 10

Meyer Totaal - voel je compleet thuis
25 jaar Meyer Totaal - feestballonnen

Keukenstyling en het seizoen

Oktober, de perfecte maand om je huis klaar te maken voor de herfst. Oktober wordt als dé woonmaand  beschouwd. In de winkels is er volop aandacht voor nieuwe trends voor komend seizoen. En misschien ben je zelf ook wel toe aan iets nieuws in huis!

Een persoonlijke keuken inspireert

Voor deze inspiratieblog werd een prachtige houten keuken gestyled. Houten keukens zijn erg populair vanwege hun warme en toch ook stoere uitstraling. Deze keuken is deels tegen de wand geplaatst en heeft een industrieel, vrijstaand fornuis. Het eiland bestaat uit een grote spoelbak en heeft veel werk- en bergruimte.

Een keuken wordt persoonlijk door kleur, patroontegels en decoratie. In deze keuken maken de zwart-wit tegels samen met kleurrijke decoraties het verschil. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met gekleurde patroontegels op de wand te werken. Daar wordt de keuken vrolijker door.

Style accenten in de keuken.

Deze keuken is kleurrijk gestyled met okergeel en diepblauw. De trendy accenten van goud creëren een warme en chique sfeer. Ook bloemen zijn hier zeer op hun plaats. Met een grote vaas met bloemen tover je een kale of donkere hoek om in een vrolijke plek. Een vaasje met een paar losse bloemen is vaak ook al voldoende.

Planken en open kasten

Onmisbaar in de keuken is bergruimte. Zorg voor voldoende bergruimte, achter gesloten deuren, voor spullen die je niet wil laten zien. Op planken en in open kasten zet je je mooiste spullen. Leuk om hier met een kleurthema of seizoen thema te werken en hierin af te wisselen. Servies en glaswerk in je favoriete kleur, een foto, een speelse quote of mooie accessoires staan schitterend in een open kast. Ook mooie snijplanken en kruidenflesjes mogen zichtbaar zijn.  Stop ze niet weg maar laat ze zien.

Sfeer door kleur

Door één of meer wanden in de keuken in kleur – bijvoorbeeld een warme zandtint te schilderen – ontstaat er sfeer. De prints op de wand maken het af. Idee voor in de keuken: maak je eigen wand met persoonlijke lijsten. Combineer verschillende maten lijsten en doe er mooie prints, quotes en foto’s in. Zwarte lijsten zorgen altijd voor een stoer effect – hier matchen ze mooi bij de zwarte tegeltjes.

Meyer Totaal - voel je compleet thuis
25 jaar Meyer Totaal - feestballonnen

8.9 / 10

 

Ontdek het zelf,
Maak een afspraak