beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 8.9 / 10

Meyer Totaal - voel je compleet thuis
Hero kerstdiner-large-.jpg

Fam. Eekhout - Hoofddorp "De vakmensen verstaan hun vak en leveren prachtig werk."

Kerstdiner in de keuken 

Met de feestdagen voor de deur zijn we volop bezig met de voorbereidingen. Wat gaan we eten en drinken en met wie? De keuken is deze dagen een belangrijke plek in huis, om te koken maar ook om met elkaar te genieten.

Als interieur-stylist zie ik dat de keuken vaak praktisch wordt ingericht maar echt gezellig is het er niet. Jammer want de keuken is een belangrijke plek in huis en kan met een paar veranderingen heel knus worden. Heerlijk om tijdens het koken even bij te praten na een drukke dag of om lekker lang te tafelen met familie en vrienden.

Speciaal voor kerst stylde ik deze nieuwe, industriële keuken. De keuken is pas geplaatst maar was nog kaal en zakelijk. Voor de styling koos ik voor warme kleuren en stoere materialen.

Het resultaat is een sfeervolle keuken waar gekookt, geleefd en lang getafeld kan worden.  En voor de feestdagen deed ik de voorbereidingen voor een kerstdiner in de keuken.

afbeelding afbeelding

Kerstsfeer aan de eettafel 

De dagelijkse maaltijd wordt echt een stuk gezelliger als je aandacht besteed aan het dekken van de tafel. Dat hoeft helemaal niet veel werk te zijn. Koop een mooi servies en bestek voor dagelijks gebruik en zet een paar kaarsen op tafel. Dit maakt het eet moment speciaal voor iedereen in huis. Uit ervaring kan ik zeggen dat zelfs kinderen hier beter van gaan eten. Probeer het maar!

Tijdens de feestdagen kies ik voor wat extra luxe voor het kerstdiner in de keuken. Het servies stapel ik van groot naar klein op een chique onderbord. Het bestek heeft dezelfde, warme kleur. Op tafel zet ik wat extra kaarsen en leg ik glanzende sterren neer, dat staat meteen heel feestelijk.

Ik hoop je te hebben geïnspireerd en wens je alvast gezellige feestdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar.

Groet, Marije

 

afbeelding afbeelding
Meyer Totaal - voel je compleet thuis

beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 8.9 / 10

 

Ontdek het zelf,
Maak een afspraak