beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Meyer Totaal - voel je compleet thuis
Hero dedecker-stijlvol.jpg

Badkamer installatie en service

Meyer Totaal verzorgt de totale installatie van je badkamer, van sloop van de oude badkamer tot de laatste voeg in de nieuwe. Elektra, leidingwerk, plaatsing van badmeubelen, stuc- en tegelwerk en verlichting: het hele proces komt piekfijn in orde dankzij ons ervaren monteursteam.

Eén aanspreekpunt

Al onze monteurs werken al jarenlang bij Meyer Totaal. Wij huren dus geen krachten van buitenaf in. Dat betekent dat wij de planning in eigen hand kunnen houden en dat alle stappen naadloos op elkaar aansluiten. Als klant heb je één aanspreekpunt. Wel zo handig: de installatie verloopt soepel, snel en prettig voor jou.

badkamer installatie beste monteurs meyer totaal
installatie badkamer meyer totaal

Weinig overlast

Wij vinden het belangrijk dat je zo min mogelijk overlast ervaart. Onze monteurs staan erom bekend dat ze netjes en snel werken. We zijn ook flexibel: loopt er iets anders dan gepland, dan lossen wij dat meteen op. Je hoeft niet te wachten tot er een externe monteur beschikbaar is. We gebruiken altijd stucloop om de vloer te beschermen en doen stoffige zaken, zoals tegels snijden, zoveel mogelijk buitenshuis. En natuurlijk ruimen we zelf alles weer op zodra we klaar zijn.

Fam. Meijles, Leiden

“Zeer tevreden over Dennis! Hij krijgt een verdiende 10 van ons!.”

snelle en nette monteurs meyer totaal

Complete verbouwing

Meyer Totaal levert niet alleen badkamers, maar ook keukens, deuren, vloeren, plafond en tegels. We kunnen daardoor alles van je overnemen. Ook bijvoorbeeld het verplaatsen van een deur, raam of muur, of het omleggen van leidingen. Omdat wij zelf alle disciplines in huis hebben, en onze ervaren monteurs alles op elkaar afstemmen, heb je er geen omkijken naar.

Zelf handig?

Misschien ben je zelf een handige klusser en doe je een deel van het werk liever zelf. Zoals sloopwerk, de laatste afwerking of zelfs een hele installatie. Geen probleem! We maken graag samen een plan voor montage op maat. Onze ervaren monteurs werken graag met je samen en steunen je waar mogelijk. Zo werken we met ons allen aan het project zoals jij dat wilt.

do het zelf badkamer installatie
samenwerken insatalltie

Service

Waarom kiezen voor een familiebedrijf als Meyer Totaal, en niet voor een grote badkamergigant? Het verschil zit hem niet in het bad of de douche, maar in de service. Wij gaan door totdat jij helemaal tevreden bent. Dat betekent dat jouw wensen voorop staan – en dat we ook na de klus nog voor je klaarstaan. Bijvoorbeeld als er een kraan lekt, een deurtje scheef zakt of een tegel losraakt. Vertel het ons en wij lossen het op!

Garantie

Een nieuwe badkamer is een flinke investering, waar je jarenlang van wilt genieten. Daarom zit er op alle badkameronderdelen garantie. Dit loopt vaak via de fabrikant, maar wij regelen het voor je. Maar ook op arbeid zit garantie. Dus mocht er achteraf iets tegenvallen, laat het ons weten en wij lossen het op.

MijnBad.nl

Aangesloten bij MijnBad.nl betekent voor jou:

  • Open, transparant en persoonlijk advies
  • Jij- met al je unieke wensen- staat centraal
  • Onze adviseurs hebben het hart op de juiste plaats
  • Vakkennis en jarenlang ervaring
  • Een eerlijke prijs
  • Vakkundige montage door eigen monteurs
kwaliteit badkamers kopen meyr totaal
Meyer Totaal - voel je compleet thuis

beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 9,2 / 10

Ontdek het zelf,
in onze showroom.