beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 8.9 / 10

Meyer Totaal - voel je compleet thuis
Hero bora-basic-kookplaat-afzuigsysteem-in-1-header.jpg

Fam. Oostdam - Noordwijkerhout "De combinatie van dit bedrijf met eigen personeel is heel veel waard."

Met het upgraden van onze keuken en badkamer showroom zagen wij ook kans om het assortiment uit te breiden. Vanaf nu zijn wij dan ook Bora dealer en daar zijn we trots op.

De visie van Bora is het einde van de afzuigkap. Dat betekent: bijna grenzeloze designvrijheid, schone lucht, een vrij en onbelemmerd zicht en een stille kookervaring. En het allerbelangrijkste... Er is een Bora voor elke keuken.

“Bora kookveldafzuigingen laten kookdampen en -geurtjes niet eerst opstijgen, maar zuigen ze meteen weg waar ze ontstaan: direct bij het kookveld, recht uit de kookpot, braadslee of pan. Nee, dat is geen magie, maar wel gewoon toegepaste natuurkunde volgens de basisprincipes van de stromingsleer. We gebruiken hiervoor een dwarsstroming die groter is dan de stijgsnelheid van de kookdampen. Ons systeem bestaat uit perfect op elkaar afgestemde onderdelen, die speciaal door onze ingenieurs werden ontwikkeld en voortdurend worden geoptimaliseerd. Alle producten ondergaan strenge tests die het dagelijkse gebruik ver overstijgen. Zo garanderen we altijd de beste prestaties voor onze klanten”

Meyer Totaal - voel je compleet thuis

beoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingenbeoordelingen 8.9 / 10

 

Ontdek het zelf,
Maak een afspraak